Uderzona pokrywa dyfra
Moderator: Jerry
Uderzona pokrywa dyfra
Szukałem watku w ktorym to misialek pokazuje zdjecia swojego zmasakrowanego dyfra, ale nigdzie nie mogłem go znaleźć.
Tak wiec na Poland Trophy w Drawsku ubiłem dyfer, puki co tylko osłone, narazie udało sie dojechac do domu (300km) i nic niepokojącego nie było słychac, jednak planuje do niego zajrzeć w celach oblukania czy wszystko jest oki. Dodam ze osłon nie miałem bo nie spodziewałem sie takiej jazdy w klasie Turist.
Teraz pytanie czy jak sie okaze ze pokrywa jest uderzina ale nie koliduje z dyfrem to czy ją tak zostawic i zapodac osłone czy wyklepac od strony dyfra i dopiero wtedy osłone. Pytam bo przy odklepywaniu moze dojść do pęknięć a wtedy bedzie juz konieczna wymiana pokrywy.
dodam że kolega Lucasa, Borg Warner dawał sobie rade. Naprawde jestem pod wrażeniem tego co mnie najbardziej w tym aucie wkur..a
Tak wiec na Poland Trophy w Drawsku ubiłem dyfer, puki co tylko osłone, narazie udało sie dojechac do domu (300km) i nic niepokojącego nie było słychac, jednak planuje do niego zajrzeć w celach oblukania czy wszystko jest oki. Dodam ze osłon nie miałem bo nie spodziewałem sie takiej jazdy w klasie Turist.
Teraz pytanie czy jak sie okaze ze pokrywa jest uderzina ale nie koliduje z dyfrem to czy ją tak zostawic i zapodac osłone czy wyklepac od strony dyfra i dopiero wtedy osłone. Pytam bo przy odklepywaniu moze dojść do pęknięć a wtedy bedzie juz konieczna wymiana pokrywy.
dodam że kolega Lucasa, Borg Warner dawał sobie rade. Naprawde jestem pod wrażeniem tego co mnie najbardziej w tym aucie wkur..a
Range Rover Classic 91' 3,9l
+2"Scorpion Racing, 235/85/R16 BFG AT
+2"Scorpion Racing, 235/85/R16 BFG AT
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
Re: Uderzona pokrywa dyfra
Tak wiec na Poland Trophy w Drawsku ubiłem dyfer, puki co tylko osłone, [/quote]
A to to pies
A to to pies

Def 110 SW 300tka i to nie jest ostatnie moje słowo
O takie (mimo tego post przechodzi, można nie zauważyć...):
Could not insert new word matches
DEBUG MODE
SQL Error : 1016 Can't open file: 'search_wordmatch.MYI'. (errno: 145)
INSERT INTO search_wordmatch (post_id, word_id, title_match) SELECT 1046906, word_id, 0 FROM search_wordlist WHERE word_text IN ('teą', 'próbowałem', 'innym', 'watku', 'cóś', 'widocznie', 'popier', 'niczyło', 'hoop', 'problemy', 'wysyłaniem', 'postów')
Line : 251
File : functions_search.php
Could not insert new word matches
DEBUG MODE
SQL Error : 1016 Can't open file: 'search_wordmatch.MYI'. (errno: 145)
INSERT INTO search_wordmatch (post_id, word_id, title_match) SELECT 1046906, word_id, 0 FROM search_wordlist WHERE word_text IN ('teą', 'próbowałem', 'innym', 'watku', 'cóś', 'widocznie', 'popier', 'niczyło', 'hoop', 'problemy', 'wysyłaniem', 'postów')
Line : 251
File : functions_search.php
From all the things I've lost,
I miss my mind the most...
I miss my mind the most...
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie: