200 Tdi i cisnienie turbiny.
Moderator: Jerry
200 Tdi i cisnienie turbiny.
Tak mnie zastanawia czy kazdy (defy diskacze , moze jakies poszczegolne modele) 200tdi mial 0.7 bara? Czy zdazaly sie seryjne 1.0?
Bo zastanawiam sie czy ktos przy moim mieszal cos...
pozdrawiam
Bo zastanawiam sie czy ktos przy moim mieszal cos...
pozdrawiam
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
- Discotheque
-
dach jest jakby osobno mocowany. Znaczy nie sam dach tylko ze scianami do polowy wysokosci chyba da sie zdiac bez problemu - i masz pickupa. Sam dach jest wzmacniany satlowymi ksztaltkami tworzacymi jakby stelaz ...
nie wiem jak to opisac
...ale w srode...

nie wiem jak to opisac
Jeszcze nie... nie mam nawet kiedy sie nowa zabawka nacieszyc czy chocby ja porzadnie obejrzec... pracuje bez przerwy do srody...Discotheque pisze:A sprawdziles zawor upustowy jak Ci opisywalem?
...ale w srode...

Ostatnio zmieniony czw lis 29, 2007 9:54 pm przez Tarsus, łącznie zmieniany 1 raz.
- Discotheque
-
dokładnie, już pokazywałem Boćkowi co by go zadowoliło, ale widać chłop chce trochę pomajsterkowaćLR_Olek pisze:byly takie serie z podnoszonym dachem sypialnym...Discotheque pisze:Mam ambitny plan zamiany w 2009 rokudisco na 110tke i zrobienia sobie spania z podnoszonym dachem.
poszukaj w sieci katalogow

SeriaIII made by craftsmen-driven by psychos