Pewnie będę czasem zaglądał jako że tydzień temu rozpocząłem - wbrew ostrzeżeniom niektórych

Jak na razie (odpukać) jestem zachwycony - co prawda przebieg na razie 800km i to delikatnie bo dociera się, ale za to w bardzo różnych warunkach - jeździ super.
Dzisiaj wystąpił problem, mianowicie gdy wsiadałem do auta zadzwonił mi telefon - wbudowany zestaw Bluetooth dyskoteki przejął rozmowę ja w tym samym czasie próbowałem odebrać na telefonie ale nie zdążyłem. No i zestaw radio/telefon się zwiesił. Na wyświetlaczu radia cały czas wyświetlał się dzwoniący numer, radio nie grało - nic nie pomagało - łącznie z wyłączaniem, rozparowywaniem telefonu, włączaniem wyłączaniem auta., jak też zamykaniem i otwieraniem (co doradził facet z LR assistance

Czy inni też mieli takie problemy? Czy jest jakaś prostsza metoda niż grzebanie w bezpiecznikach?
BTW: Mam też problem głosowym wybraniem jakiekolwiek innej komendyniż polecenia telefonu (np. typu: "Radio tune name, czy CD play") Czy to jakaś extra płatna opcja? W przypadku telefonu działa.
Uff - sorry , że o takich mało off-roadowych ale to jedyne na którym jestem a do tego +- na temat