demontaz zegarka w 300tdi
Moderator: Jerry
- Antek
- Kontaktowanie:
demontaz zegarka w 300tdi
Czy moze ktos mi podpowiedziec jak w 300tdi demontuje sie z deski zegarek? Doszedlem do tego, ze wypina sie panel przyciskow spod niego, ale co dalej? 

DEF 300 Tdi
Re: demontaz zegarka w 300tdi
a po co?Antek pisze:Czy moze ktos mi podpowiedziec jak w 300tdi demontuje sie z deski zegarek?

Ma zatrzaski na górze i dole obudowy. Bardzo mocno trzymające.gucio1234 pisze:Wyciagasz zegarek
2 karty bankomatowe do wyciągania zegarka są najlepsze ;) Ew. płaskie, bardzo płaskie coś ;)
Procedura jest opisana w Haynesie ;)
Aha, żarówka może być wlutowana w gnieździe ;) Ja po wymianie nie lutowałem i też działa ;)
Tak, przyciski do szyb też mają podświetlenie.
dlaczego nie mają mieć, tego nie wiem.LR_Olek pisze:
a dlaczego maja nie miec?
Ale zaczynam się zastanawiać, czy poprzedni właściciel mojego LRD nie był przypadkiem ogarnięty jakąś manią nalotów z czasów II wojny światowej i zaciemnień jakie robiono wówczas w miastach.
Mój LRD nie miał i częściowo nie ma nadal, podświetlania pokręteł nawiewu, zegara, przycisków szyb, obu kabinowych. W kabionwym i nawiewie nie było nawet żarówek. Domyślam się więc że pod zegarem też nie będzie

pozdrawiam
p.