TATA nam auto
Moderator: Jerry
- Ryszard Giedrojć
-
TATA nam auto
Właśnie przeczytałem doniesienie, że Ford zamierza sprzedać Land Rovera i Jaguara indyjskiej firmie TATA. Związki zawodowe LR i J poparły ten wybór. TATA jakies doświadczenie w terenówkach ma. Robią m.in. licencyjną gelendę. Martwią się producenci Jaguara, czy firma działająca na rynku tanich samochódów nie zrobi im obciachu. Rozumiem, że Range taki wstyd nie powali. Przy okazji rząd brytyjski ostrzegł LR i J, by sie przyłozyli do przestrzegania norm czystości spalin.
Jeep Grand 2,7 CRD , Toyota LC RJ 70
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
- Broncosaurus
http://stocks.us.reuters.com/stocks/ove ... ol=TAMO.BO
To działalność wewnętrznego pijaru
każa im tak mówic że to od herbaty zeby zniszczeń nie było w imażu marki
ciekawe ale nazwa Land Rover bardziej mi pasuje na markę herbaty niż TATA MOTORS
To działalność wewnętrznego pijaru
każa im tak mówic że to od herbaty zeby zniszczeń nie było w imażu marki

ciekawe ale nazwa Land Rover bardziej mi pasuje na markę herbaty niż TATA MOTORS
OneTen
Discofery 300tdi
Discofery 300tdi
- Broncosaurus
- Broncosaurus
- Ryszard Giedrojć
-
Nie dramatyzujmy pojęcia produkcji. Czy w polskiej hucie, należącej do Hindusa widzieliścia na "na produkcji" obcokrajowca ? Oni tej fabryki nie wywiozą. Mogą tylko dojść do wniosku, że nie należy przesadzać z dalszym doskonaleniem wyrobu. W Indiach produkują jeszcze osobówki w karoserii zaprojektowanej w latach 60-tych. W przypadku Defa taki konserwatyzm będzie chwalebny, a reszta i tak nie wytrzyma konkurencji z dużymi producentami.
Jeep Grand 2,7 CRD , Toyota LC RJ 70
- Misiek Cypr
-
Chyba 50tych, Hindustan PremierRyszard Giedrojć pisze:Nie dramatyzujmy pojęcia produkcji. Czy w polskiej hucie, należącej do Hindusa widzieliścia na "na produkcji" obcokrajowca ? Oni tej fabryki nie wywiozą. Mogą tylko dojść do wniosku, że nie należy przesadzać z dalszym doskonaleniem wyrobu. W Indiach produkują jeszcze osobówki w karoserii zaprojektowanej w latach 60-tych. W przypadku Defa taki konserwatyzm będzie chwalebny, a reszta i tak nie wytrzyma konkurencji z dużymi producentami.
Obecnie park maszyn nie zawiera 4x4
513549044
513549044
- mazurkas007
-
taaa...knuja też zmiane nazwy tera bedzie:czesław&jarząbek pisze:z tego co się kiedyś dowiedziałem u wiodącego dealera to chodzi o mega potentata herbacianego, nie o producenta badziewnych ciężarówek i brzydkich pickupów.
ale wszyscy możemy być w błędzie.
Land Rover Dilmah III w wersji erl gray , ach jakie to angielskie...

to może Serie zaczną znowu robić - teraz to takie trendy jest - mini, garbusMisiek Cypr pisze:Chyba 50tych, Hindustan PremierRyszard Giedrojć pisze: W Indiach produkują jeszcze osobówki w karoserii zaprojektowanej w latach 60-tych. W przypadku Defa taki konserwatyzm będzie chwalebny, a reszta i tak nie wytrzyma konkurencji z dużymi producentami.
- Damian
-
- Kontaktowanie:
Głowice hasioka są już przygotowane do parzenia herbatyKoro pisze:taaa...knuja też zmiane nazwy tera bedzie:czesław&jarząbek pisze:z tego co się kiedyś dowiedziałem u wiodącego dealera to chodzi o mega potentata herbacianego, nie o producenta badziewnych ciężarówek i brzydkich pickupów.
ale wszyscy możemy być w błędzie.
Land Rover Dilmah III w wersji erl gray , ach jakie to angielskie...

the lifestyle you've ordered is currently out of stock.
LR
LR
- RAF z Ochoty
nie no kurna! czy angole sami niczego od początku do końca sami zrobić i utrzymać nie mogą?
jak nie motur od beemwu to od transhita... tera zaczeli robić jakieś wydumki na bulwar eee tam
pytanie czy lepiej (jak już taki mus) żeby to kupił kolo od herbaty (przypominam reklame peugeota 205) czy tez jak szitibank (pod nazwą bank handlowy w polsce) zanabył w znacznej części, korzystając z tarapatów kolo na ropie siedzący....
a co by było jakby ruscy kupili jak chelsea na ten przykład? anyway słabo
jak nie motur od beemwu to od transhita... tera zaczeli robić jakieś wydumki na bulwar eee tam

pytanie czy lepiej (jak już taki mus) żeby to kupił kolo od herbaty (przypominam reklame peugeota 205) czy tez jak szitibank (pod nazwą bank handlowy w polsce) zanabył w znacznej części, korzystając z tarapatów kolo na ropie siedzący....
a co by było jakby ruscy kupili jak chelsea na ten przykład? anyway słabo
LR Disco 96' katowice limited edition
- petercapri
Re: TATA nam auto
A potem sie ludziska dziwia, ze juz normalnych samochodow nie produkuja.Ryszard Giedrojć pisze:Przy okazji rząd brytyjski ostrzegł LR i J, by sie przyłozyli do przestrzegania norm czystości spalin.
- RAF z Ochoty
kiedy dizajner z szopienic nie wnosił że zmienić trzeba..darkman pisze:1.sami nie potrafią, nawet głupich kolonii im się nie udało utrzymać
2.Raf, ty wcale nie masz katowice lim edit
tylko
Szopienice Limited Edycion (w skrócie "szlam"), topografi śląska trudną jest dla obcokrajowców

jeszcze mi przysunał na forum żeby mniej masła jeść
wczoraj byłem tam chyba już czwarty/piąty raz a i tak zaliczyłem 30 minutową rundę po katowicach nim trafiłem na droge do warszawy hehe
LR Disco 96' katowice limited edition
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
jesteś już prawie jak własna teściowa...sam sobie odpowiadasz i sam możesz być niezadowolony z odpowiedziRAF z Ochoty pisze:mniej masła jeść
wczoraj byłem tam chyba już czwarty/piąty raz a i tak zaliczyłem 30 minutową rundę po katowicach nim trafiłem na droge do warszawy

mniej masła
pytałem czy łumi. powiedział że łumi.
no to se pozwiedzał po nocy...

tam są takie klimaty, że jak sie goście napierdzielają akurat na torowisku to tramwaj stoi i czeka aż skończą

ja natomiast dla odmiany zwiedzałem dziś warszawską pragę
zdecydowanie przereklamowana
w szopienicach fajniej

#noichuj