Flor masz juz defa to foty dawaj
Moderator: Jerry
Re: Flor masz juz defa to foty dawaj
http://pl.fotoalbum.eu/flor/a7310/00000001 sorki ale nie miałem aparatu i cyknołem tylko 2 fotki telefonem a teraz auto stoi w zamkniętym serwisiedarkman pisze:a chyżo, własne

Miała byćWąż pisze:def jak def, żeby jeszcze w ładnym kolorze, a tuA miała być militarna 90, czyżbyś wymiękł

no dobra byłem i cyknołem kilka fotekskorek pisze:czepiacie się, bardzo ładny kolor

niby nic ale razem z silnikiem to troszkę oszczędniejWąż pisze: przecież ty motać chciałeś, co to jest obudowa tylnego mostu?
bębnów się przestraszył

nie znacie się, mnie się biały i kremowy podoba, poza tym słońce tak nie wali na pustyni.
Flor - chyba masz korek od termostatu niedokręcony, łatwo się gubi.
Dość fajny, chyba były ławki z tyłu lub siedziska pojedyncze, bo dziury zostały 0 ja mam ławki, ale 4 foteliki składane są lepsze.
Flor - chyba masz korek od termostatu niedokręcony, łatwo się gubi.
Dość fajny, chyba były ławki z tyłu lub siedziska pojedyncze, bo dziury zostały 0 ja mam ławki, ale 4 foteliki składane są lepsze.
Predator 110 Td5, Deflorator 90 300Tdi
noooo, przyspawana osłona dyfra stawia pod znakiem zapytania ów deal z KAM`em-może być nie łatwo
, zasadniczo to nie jest dobre kung-fu przy rozbieraniu dyfra.
coś takiego z tą rejestrację ? nie wiedziałem - mój jest zarej na 6 osób z tyłu są dwie skłądane ławki.

coś takiego z tą rejestrację ? nie wiedziałem - mój jest zarej na 6 osób z tyłu są dwie skłądane ławki.
Predator 110 Td5, Deflorator 90 300Tdi
a nie pisal o tym przypadkiem koles co to kupil dwa LRy w UK?darkman pisze:[...]coś takiego z tą rejestrację ? nie wiedziałem - mój jest zarej na 6 osób z tyłu są dwie skłądane ławki.
ze niby nie moze byc lawek od pazdziernika br.

o tu http://www.forum4x4.pl/forum/viewtopic. ... 30&start=0
Ostatnio zmieniony ndz gru 30, 2007 6:48 pm przez wupasek, łącznie zmieniany 1 raz.

- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie: