http://www.samar.pl/index.html?__la=pl& ... &new=15065
pozycja numer 4...

Moderator: Jerry
Odda Ci odda jak coś się popsujedudek pisze:To masz fajnie, bo moim defkiem zasuwa żona na stałe. I wolę nie przekonywać sie czy mi oddarobert_smoldzino pisze:Malzowinka powiedziala wlasnie, ze w zwiazku z tym w przypadku rozwodu zabiera samochod
Pewnie replika lotusa sevendarkman pisze: caterham, co to takiego ?
No pewnie , że tak jest. A poza tym jak trzeba zatankowac to też się okazuje, że mój. Albo jak wracać z Sylwestra to też się nie chciała karnącPepek pisze:Odda Ci odda jak coś się popsujedudek pisze:To masz fajnie, bo moim defkiem zasuwa żona na stałe. I wolę nie przekonywać sie czy mi oddarobert_smoldzino pisze:Malzowinka powiedziala wlasnie, ze w zwiazku z tym w przypadku rozwodu zabiera samochod
e nieeePepek pisze:Poziom gdzieś ty się ukrywał2005 data zapisania i posiadacz defa i tylko 16 postów. Nic Ci się przez ten czas nie sypneło
![]()
noo, ale za to zabieram jej furę na Ukrainę i inne wyjazdy. Oczywiście pod warunkiem, że oddam sprawnekrzysiek-gdansk pisze:Zrobila z ciebie malego murzynkadudek pisze:jak trzeba zatankowac to też się okazuje, że mój. Albo jak wracać z Sylwestra to też się nie chciała karnąc
moja teoria zakłada, że trzeba podnieść "lekko" próg wrażliwości na drobne niedomagania ale nie za wysoko:Pepek pisze:Chcesz obalić mit że landy się psująTo o czym będziemy kasztanić
tyle samo co ty...czesław&jarząbek pisze:ale olo powiedz...co karwa wniosłeś swoim postem do dyskusji?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości