Ja jako nowy!
Moderator: Jerry
Ja jako nowy!
Z szacunkiem witam i pozdrawiam wszystkich użytkowników L.R. Po przestudjowaniu archiwum nasówa mi się pytanie -Jak przekonać żonę że na remont mieszkania w tym roku niebędzie a na remont dyscoteki-sie znajdą?
- mazurkas007
-
Zasadniczo w nieremontowanym mieszkaniu jakoś się przemieszka, za to nieremontowany LR ni huhu nie pojedzie. Ale w sumie logiczne argumenty na kobiety nie działają 
Metoda faktów dokonanych u mnie działała dość długo. Rozstałem się z żoną dopiero po 5 (z kawałkiem) latach małżeństwa

Metoda faktów dokonanych u mnie działała dość długo. Rozstałem się z żoną dopiero po 5 (z kawałkiem) latach małżeństwa

Pozdrawiam - Maciek
G300TD '98 lang
HD Road Glide CVO '09
W114 280 '74
W123 250 '78
W201 190D '92
G300TD '98 lang
HD Road Glide CVO '09
W114 280 '74
W123 250 '78
W201 190D '92
- Discotheque
-
Kup jej buty, zapros na kolacje, wkrec jakas muze cygana ze skrzypcami albo sierotke z czerwona roza po czym zazerajac zabie udka w zalewie zacznij chlipac ze wieczor taki piekny a bylby jeszcze piekniejszy gdyby cie tak strasznie nie meczyla sprawa remontu Land Rovera 
Inwestujesz z 200 stowki bez kina a masz zagwarantowany budzet na najblizsza pieciolatke

Inwestujesz z 200 stowki bez kina a masz zagwarantowany budzet na najblizsza pieciolatke

Forumowym oszołomom mówimy stanowcze NIE!
To ja nie wiem Bocian - w co Ty musiales zainwestowac i ile, ze masz bezterminowo i bez limitu zgode na wydatki 
Tak przynajmniej wnioskuje po ilosci prac remontowo-budowlanych, jakie wykonales w landrynie
Szreku - jak z Krakowa jestes, to zapisz sie na foru, regionalne, wpadnij na scieme, albo na niedzielny wypad za miasto - bedzie mozna na zywo pogadac na rozne tematy.
Zony i auta tez
Aha - jest jeszcze jedna metoda:
zabierasz zone w teren, potem ja sadzasz za kierownica.
Istnieje pewne ryzyko, ze Ci jej juz nie odda

Tak przynajmniej wnioskuje po ilosci prac remontowo-budowlanych, jakie wykonales w landrynie

Szreku - jak z Krakowa jestes, to zapisz sie na foru, regionalne, wpadnij na scieme, albo na niedzielny wypad za miasto - bedzie mozna na zywo pogadac na rozne tematy.
Zony i auta tez

Aha - jest jeszcze jedna metoda:
zabierasz zone w teren, potem ja sadzasz za kierownica.
Istnieje pewne ryzyko, ze Ci jej juz nie odda

Jeżeli udoskonalasz coś dostatecznie długo, na pewno to spier.olisz...
Nooo nieeee - buty, kolacja i grajek to już prawie koszt dwóch sprężyn HDDiscotheque pisze:Kup jej buty, zapros na kolacje, wkrec jakas muze cygana ze skrzypcami albo sierotke z czerwona roza po czym zazerajac zabie udka w zalewie zacznij chlipac ze wieczor taki piekny a bylby jeszcze piekniejszy gdyby cie tak strasznie nie meczyla sprawa remontu Land Rovera

Pozdrawiam - Maciek
G300TD '98 lang
HD Road Glide CVO '09
W114 280 '74
W123 250 '78
W201 190D '92
G300TD '98 lang
HD Road Glide CVO '09
W114 280 '74
W123 250 '78
W201 190D '92