Wielka uczieczka płynu chłodniczego
Moderator: Jerry
-
- jestem tu nowy...
Wielka uczieczka płynu chłodniczego
no własnie ucieka. prosbą,grożbą nie dało rady,zwiewa szybciej niz zdaze dolewac.
ktos ma pomysl jak sprawdzic ktoredy mi sie wymyka?
ktos ma pomysl jak sprawdzic ktoredy mi sie wymyka?
who never make a mistake never make a discovery
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
sprawdź czy masz dywaniki sucheDelord pisze:Z nagrzewnica to moze byc dobry trop. Zaczelo sie od dziwnych dzwiekow z okolic pod sterownikiem klimatyzacji
Troche mnie ponioslo z opisem ze szybciej ucieka niz wlewam ale ubywa naprawde szybko, kilka litrow w kilka dni
Jeszcze raz dzieki za info

LR Rendzi stajla 

- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
Chory jestem to i alkohol wyparował a neutrony zaiskrzyłyczesław&jarząbek pisze:sam tego nie mogłeś wymyślić...za dobreklucz13 pisze:angole zbudowali Land Rovera tylko po to żeby udowodnić wszystkie prawa MURPHego

Zacznij ludzi traktować tak samo jak oni ciebie a od razu poczują się obrażeni i dostaną ataku furii
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
tyle, że u mnie na warstacie wisi już jakiś czas w podobnej formieklucz13 pisze:Chory jestem to i alkohol wyparował a neutrony zaiskrzyłyczesław&jarząbek pisze:sam tego nie mogłeś wymyślić...za dobreklucz13 pisze:angole zbudowali Land Rovera tylko po to żeby udowodnić wszystkie prawa MURPHego

#noichuj
Czyli prawdaczesław&jarząbek pisze:tyle, że u mnie na warstacie wisi już jakiś czas w podobnej formieklucz13 pisze:Chory jestem to i alkohol wyparował a neutrony zaiskrzyłyczesław&jarząbek pisze: sam tego nie mogłeś wymyślić...za dobre

Zacznij ludzi traktować tak samo jak oni ciebie a od razu poczują się obrażeni i dostaną ataku furii
- HUSKYTEAM
- Kontaktowanie:
Ale przez te dni jeździsz?ale ubywa naprawde szybko, kilka litrow w kilka dni
A mi nic nie ucieka (no prawie zupełnie), a mimo to autko się grzeje przy przekraczaniu prędkości 90-95 km/h z obciążeniem.to ze ucieka to juz zdazylem sie przyzwyczaic,
Ja jednak mam radę na te wszystkie dolegliwości: sprzedaję angielskie gó..o, niech się ktoś inny bawi w kotka i myszkę ze wszystkimi pierdołami, których angole nie potrafili zrobić i które w normalnych autach jakoś "rzadziej wysiadają". Polecam