Kolory LR
Moderator: Jerry
- Broncosaurus
Kolory LR
Ma ktoś moze linka do takiego kolesia co publikował ulotki i i nne prospekty LR
muszę dobrać sobie piaskowy kolor z lat 80 do 110 bo lakierniki nie maja tak starych katalogów
a pamiętam ze pod tym linkiem min. kryły sie kolory i ich oznaczenia uniwersalne dla lakiernikarzy zrozumiałe
muszę dobrać sobie piaskowy kolor z lat 80 do 110 bo lakierniki nie maja tak starych katalogów
a pamiętam ze pod tym linkiem min. kryły sie kolory i ich oznaczenia uniwersalne dla lakiernikarzy zrozumiałe
OneTen
Discofery 300tdi
Discofery 300tdi
- Broncosaurus
A nie chcesz takiego?
http://img216.imageshack.us/my.php?imag ... 033mj6.jpg
http://img216.imageshack.us/my.php?imag ... 033mj6.jpg
AMG M35A2C 2 1/2 TON
AMG M151A2 MUTT 1/4 Ton
M416
XJ 4.0
AMG M151A2 MUTT 1/4 Ton
M416
XJ 4.0
- Broncosaurus
Ty, takiego sobie zrób
mi się podoba..jak będę miał defa to będzie taki
http://lr.pl/inne/zarzad/full/kamuflaz_00.jpg

- Broncosaurus
numerki i nazwy oryginalnych kolorków kiedyś tu dawałem w fajnej tabeli - już dawno gdzieś z netu to pochdziło, ale to był komplet do dysko I i II. Ten od dysko I byłby ok, ale .. wszukiwarka forumowa nie robi, a źródła miałem zlinkowane ale cholera w desktopie, którego już nie uzywam - tak ze 2 lata temu
ten z kolei do dysko II zestawik tabelaryczny był też na niestety nie istniejącej juz stronie disco2.com
,a była świetna.
hmm.. ten od Ciebie kolorek to będzie jakiś 'ivory solid' albo coś takiego typu "ivory bronco bound", zasadniczo to zawsze możesz walnąć sobie "Strawbery Olo`s Field" i po sprawie

ten z kolei do dysko II zestawik tabelaryczny był też na niestety nie istniejącej juz stronie disco2.com

hmm.. ten od Ciebie kolorek to będzie jakiś 'ivory solid' albo coś takiego typu "ivory bronco bound", zasadniczo to zawsze możesz walnąć sobie "Strawbery Olo`s Field" i po sprawie

Predator 110 Td5, Deflorator 90 300Tdi
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
Broncosaurus pisze:moj bedzie znacznie ładniejszy
ten jest jakis taki nie LR

Ostatnio zmieniony pt sty 25, 2008 8:49 am przez dudek, łącznie zmieniany 1 raz.
AMG M35A2C 2 1/2 TON
AMG M151A2 MUTT 1/4 Ton
M416
XJ 4.0
AMG M151A2 MUTT 1/4 Ton
M416
XJ 4.0
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
noo...te okulary z serii i siatka z upa...lipnie to wygląda
sam tak miałem w starym, ale finalnie wróciłem do plastisi firmowych i siatki pod atrapą
a najbardziej lipnie to wyglądają...obszczurzone felgi
i dach po mojemu powinien mieć ten sam kolor co koła czyli bardziej biały. wtedy byłby wypas

sam tak miałem w starym, ale finalnie wróciłem do plastisi firmowych i siatki pod atrapą
a najbardziej lipnie to wyglądają...obszczurzone felgi

i dach po mojemu powinien mieć ten sam kolor co koła czyli bardziej biały. wtedy byłby wypas

#noichuj
Taa okular był jak go sprowadziłem z angolii i ładniej wygłada dla mnie ( poza tym te plastikowe shity są do dupy bo pękają)
Siatka będzie pod atrapą jak już raz zwróciłeś mi uwagę ( dobrą i cenną za którą dziękuję ). Ale jest to pierdoła.
Fele zrobię jak będzie ciepło
był projekt zostawic biały dach ale jak przymierzyłem do pomalowanego nadwozia to tak siakoś nie tak było . Rzecz gustu
Siatka będzie pod atrapą jak już raz zwróciłeś mi uwagę ( dobrą i cenną za którą dziękuję ). Ale jest to pierdoła.
Fele zrobię jak będzie ciepło

był projekt zostawic biały dach ale jak przymierzyłem do pomalowanego nadwozia to tak siakoś nie tak było . Rzecz gustu

AMG M35A2C 2 1/2 TON
AMG M151A2 MUTT 1/4 Ton
M416
XJ 4.0
AMG M151A2 MUTT 1/4 Ton
M416
XJ 4.0
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
Przekładka dosyć pilna była przed wyjazdem na Ukrainę. Taniość nie miała nic do rzeczy bo wystarczy przełożyć ale brak czasu i raczej to nie przeszkadza. W sumie mogłem to poprawić przy malowaniu jak był rozebran ale w d...e.
Elementy z serii... podobno koszerne. Mnie bardziej pasują bo metalowe a nie plastikowe.
Nie no Olo nie oszczędzałbym na takich rzeczach.
Elementy z serii... podobno koszerne. Mnie bardziej pasują bo metalowe a nie plastikowe.
Nie no Olo nie oszczędzałbym na takich rzeczach.
AMG M35A2C 2 1/2 TON
AMG M151A2 MUTT 1/4 Ton
M416
XJ 4.0
AMG M151A2 MUTT 1/4 Ton
M416
XJ 4.0
- Broncosaurus
Mihau pisze:Ty, takiego sobie zróbmi się podoba..jak będę miał defa to będzie taki
![]()
i od takiego koloru graffiti zanczy się w sensie zachowaj mnie Panie, a jak by się dało to jeszcze od czwartej fazy pobytu na forum też i obiecuję poprawę jakby co.
Predator 110 Td5, Deflorator 90 300Tdi