szukaczka nie robi tak, że aż wstyd. Nawet głupich olejów nie można wyszukać. A młodziaków spuszczamy do /dev/szukaczka albo na inne Google.
Danych do VINdekodera nie mam na razie więcej - no to niech będzie, że się wezmę. Se przeglądam wątki odkąd są i se notuję. Co wynotuję wrzucam tymczasowo tu:
http://www.artgabi.com.pl/lr/sok_z_kasztanow.html
Się proszę nie czepiać wyglądu - jak będzie tego mięsa więcej to zrobię to ładniej i jakoś podzielę na działy. Zrobię też do tego porządną szukaczkę (albo chociaż nawigację). Na razie tak mi wygodniej - u siebie pod edytorkiem mam wygodną nawigację i szukanie a dla reszty świata na razie będzie tak.
Proszę się czepiać za to:
- zawartości metytorycznej - nie znam się na tyle żeby ziarno od plew oddzielić i mogą być przeklejone totalne bzdury.
- formy - nie wiem np. czy zostawiać koloryt forumowy - na dobrą sprawę wypadałoby z kasztanów wyciągać samą esencję - ale bez niektórych tekstów C&Jota czy innych Bąków to zupełnie traci 'ducha LR'
Więc ja bym zostawił, ale może zainteresowani nie chcą żeby im z forum perełki wyciągać i udostępniać wszem i wobec.
No i wogóle milej by mi sie robiło jakby ktoś coś podpowiedział albo się ustosunkował (no ustosunkował inaczej niż 'MTV')