Skrzyneczka ze szpejem i narzedziami...
Moderator: Jerry
Skrzyneczka ze szpejem i narzedziami...
Juz w sumie weszlo mi w krew, gdzie sie syfem nie ruszam to wrzucam skrzyneczke na pake, troche kluczy, kobylki, jakies lozyska, paski, krzyzaki i inne filtry... nie zeby mi sie kiedykolwiek dotychczas przydala w trasie, ale woze i tak, coby do domciu zawsze dojechac... skarbczyk ów waay jakos ponad 20kg i ma tak ze 30 litrow kubatury... a jak u was?

na razie to skrzyneczki pochodzą jeszcze z MiśkaDamian pisze:jak się na LRa przesiadło to nie ma przebaczFlor pisze:stałe wyposażenie dodatkowe niezbędne coraz większe i coraz cięższe

- Discotheque
-
Ja mam srednia skrzynke narzedziowa i tam wszystko co trzeba czyli 2 krzyzaki, 2 lozyska kol, paski klinowe, filtr paliwa, pare nakretek, pare srub, koniecznie 4 komplety sruba-nakretka do walu, dwie duze nakretki i podkladki do wahacza, jedna klema minusowa olowiana, jedna kostka polibushowa do wycinania dowolnej potrzebnej czesci do zawiasu, wieszak z drutu z pralni chemicznej
, maly palnik, maly sciagacz do koncowek, mlotek 0,5kg, ostry przecinak, mala tubka smaru i pare innych duperelek.
Z kluczy zestaw plasko-oczkowych i skrzynka Honitona z nasadkami.
I wystarczy calkowicie

Z kluczy zestaw plasko-oczkowych i skrzynka Honitona z nasadkami.
I wystarczy calkowicie
Forumowym oszołomom mówimy stanowcze NIE!
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
nu dzis fakusem na stoku zawracalem z lopotem lewej komory, a potem prawie do lasu nim zajechalemczesław&jarząbek pisze:macie tam śnieg misiu?tybero pisze:no ja w zestawie obowiazkowym- poza wz-ka i kawa oczywiscie - dwie flaszki na oblesnikow - czasem dziala

a teraz metakse pierwszy raz w zyciu otworzylem

Mistrzow uprasza sie o spokoj
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
...nie no, bez przesady, moją skrzyneczke ostatnio otwieralem jak potrzebowalem gumowy zaczep (guma z hakami na koncach) co by termos przytroczyć do haka holowniczego, bo "dziwki" do menazki nie mialem a zagotowaną wode do termosu trza bylo jakoś tak nalac, zeby nikomu na łapy nie rozlać... a herbaty cieplej na reszte trasy było? Było...Damian pisze:jak się na LRa przesiadło to nie ma przebaczFlor pisze:stałe wyposażenie dodatkowe niezbędne coraz większe i coraz cięższe
No...
A poza tym zero niespodzianek od dawna... i tak ma byc

- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie: