Napisy na maske i inne naklejki
Moderator: Jerry
Napisy na maske i inne naklejki
Onegdaj ktoś prosił mnie o wektorową wersje napisu na maske L A N D R O V E R oraz DISCOVERY nad szybe przednią. Się mi ten post usunął był z PeWu co za tym idzie proszę o przypomnienie się w celu możliwości wysłania pliku na mejla. Chce ktoś inszą naklejaną inszość niechaj pisze prześlę za FREE oczywiście.
"brazylijski serial już nie cieszy jak kiedyś...."
z tymi strzałkami nie ja wymysliłem ( a szkoda )bredfan pisze:he he to za strzałkami dobregeneralnie każdy pomysł jest możliwy do zrealizowania dobre chęci+czas+pomysł to składowe efektu końcowego, którym może być " fajne coś "właśnie. Rzućcie pomysła ja znajdę chęci i czas
Land Rover Discovery 300tdi 96 r - zielony 

Re: Napisy na maske i inne naklejki
Ja chcę. Komplet na disco.bredfan pisze:Onegdaj ktoś prosił mnie o wektorową wersje napisu na maske L A N D R O V E R oraz DISCOVERY nad szybe przednią. Się mi ten post usunął był z PeWu co za tym idzie proszę o przypomnienie się w celu możliwości wysłania pliku na mejla. Chce ktoś inszą naklejaną inszość niechaj pisze prześlę za FREE oczywiście.

From all the things I've lost,
I miss my mind the most...
I miss my mind the most...
poproszę toże
w rozliczeniu mogę dać kawałek "legendarnego" snorkela nawet z dedykacją
w rozliczeniu mogę dać kawałek "legendarnego" snorkela nawet z dedykacją

Ostatnio zmieniony śr lut 20, 2008 7:47 am przez jpi, łącznie zmieniany 1 raz.
jak ktoś ma pecha to i w dupie palec złamie
LR disco 200
5 o'clock offroad team
LR disco 200
5 o'clock offroad team
a dla mnie mojego awatarabredfan pisze:Onegdaj ktoś prosił mnie o wektorową wersje napisu na maske L A N D R O V E R oraz DISCOVERY nad szybe przednią. Się mi ten post usunął był z PeWu co za tym idzie proszę o przypomnienie się w celu możliwości wysłania pliku na mejla. Chce ktoś inszą naklejaną inszość niechaj pisze prześlę za FREE oczywiście.

A jak ja bym poprosił o komplet do wystawienia dla wszystkich na landklinika.pl ?bredfan pisze:Onegdaj ktoś prosił mnie o wektorową wersje napisu na maske L A N D R O V E R oraz DISCOVERY nad szybe przednią. Się mi ten post usunął był z PeWu co za tym idzie proszę o przypomnienie się w celu możliwości wysłania pliku na mejla. Chce ktoś inszą naklejaną inszość niechaj pisze prześlę za FREE oczywiście.
Disco 300TDi MY98
[quote="ArturMA jak ja bym poprosił o komplet do wystawienia dla wszystkich na landklinika.pl ?[/quote]
No....sądząc po odzewie to chyba najlepszy pomysł - zrób zakładkę naklejki a ja będę przesyłał pliki wektorowe do pobrania ze strony oraz miniaturki do podglądu. Co do indywidualnych próśb to wszystko da sie zrobić
tak jak obiecałem zresztą - kwestia technicznego rozwiązania tematu mozecie wysyłać na pw z podaniem mejla na który wyśle projekt do akceptacji
Adminowi zanim uzyje wycinaczki przypominam ze naklejki dla dzialu LR robie za darmo (w rozsądnych ilościach oczywiście
)
takie cos tez mam :

chociaz zastanawiałem sie nad przerobieniem "LIVE' na "LEAVE"....
No....sądząc po odzewie to chyba najlepszy pomysł - zrób zakładkę naklejki a ja będę przesyłał pliki wektorowe do pobrania ze strony oraz miniaturki do podglądu. Co do indywidualnych próśb to wszystko da sie zrobić

takie cos tez mam :

chociaz zastanawiałem sie nad przerobieniem "LIVE' na "LEAVE"....
"brazylijski serial już nie cieszy jak kiedyś...."
o - o - o!bredfan pisze:takie cos tez mam :
![]()
fajne, fajne, fajne!
Landrąver Discovęry 200tdi
bredfan pisze:No....sądząc po odzewie to chyba najlepszy pomysł - zrób zakładkę naklejki a ja będę przesyłał pliki wektorowe do pobrania ze strony oraz miniaturki do podglądu.ArturM pisze:A jak ja bym poprosił o komplet do wystawienia dla wszystkich na landklinika.pl ?

Pchnij wolną chwilą co masz do mnie np. na arturm@landklinika.pl to powystawiam.
Disco 300TDi MY98
Disco 300TDi MY98