Czy w przypadku braku texaco 14315 (zalecany w manualu) do wspomagania można wlać coś innego????? np Elfmatic G3????
Jaki inny olej byście poradzili do wspomagania i ACE????
Dzięki z góry za wszelkie sugestie i odpowiedzi

Moderator: Jerry
Mozesz rozwinac watek o bolu? Co sie spierniczylo?Karolek_C pisze:Witam,
po pierwsze (bo zaraz Cię zjedzą) należy użyć opcji szukaj, gdyż akurat ten temat był i to w ostatnicj trzech miesiącach ze dwa razy.
Pewnie zaraz dostaniesz opinię, że można lać tysiąc innych rzeczy, ale moja rada (z doświadczenia) jest taka:
1 opcja - jedź do serwisu autoryzowanego LR - tam to mają w wersji genuine LR - koszt litrowej butelki około 70zł, jak chcesz taniej to jedź do Norauto (tam mieli) i kup CHL 8642 - to jest to samo co 14315 - jego następca o tych samych parametrach - używałem i działakosztuje około 45zł
Jeśli spiernicza Ci płyn z ACE to naprawa trochę zaboli - też wiem z doświadczenia
Pozdrawiam, Karolek
Czy zmiast ON z orlenu moge wlac ON z innej stacji , bo jest tanszy?kolarzb pisze:Witam i pytam![]()
Czy w przypadku braku texaco 14315 (zalecany w manualu) do wspomagania można wlać coś innego????? np Elfmatic G3????
Jaki inny olej byście poradzili do wspomagania i ACE????
Dzięki z góry za wszelkie sugestie i odpowiedzi
Nie dla tego że jest tańszy, lecz dlatego że go chwilowo nie mam, a miałem ElfmaticaLR_Olek pisze:
Czy zmiast ON z orlenu moge wlac ON z innej stacji , bo jest tanszy?
co robic brawo girl...
lej rzepakowy z biedronkiLR_Olek pisze:
ahakolarzb pisze:Nie dla tego że jest tańszy, lecz dlatego że go chwilowo nie mam, a miałem ElfmaticaLR_Olek pisze:
co robic brawo girl...
Sorry, że odgrzewam temat..Karolek_C pisze:Witam,
1 opcja - jedź do serwisu autoryzowanego LR - tam to mają w wersji genuine LR - koszt litrowej butelki około 70zł, jak chcesz taniej to jedź do Norauto (tam mieli) i kup CHL 8642 - to jest to samo co 14315 - jego następca o tych samych parametrach - używałem i działakosztuje
Pozdrawiam, Karolek
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości