Pompa wody chyba już umiera

Mam już kupioną nową i planowałem ją wymienić w najbliższą sobotę, ale boję się, że padnie wcześniej (narastające odgłosy spod maski).
Jak myślicie dociągnie do soboty czy raczej padnie w tygodniu?.
Moderator: Jerry
moja szklana kulaVFRED pisze:Siemanko!
Pompa wody chyba już umiera- strasznie mi dzisiaj zaczęła hałasować (łożysko??).
Mam już kupioną nową i planowałem ją wymienić w najbliższą sobotę, ale boję się, że padnie wcześniej (narastające odgłosy spod maski).
Jak myślicie dociągnie do soboty czy raczej padnie w tygodniu?.
TRAWOLT pisze: moja szklana kula
mówi że nie da rady
drobiazg, pińćset się należyVFRED pisze:Dzięki Czarowniku za pocieszenie
no możesz jeszcze spróbować jak jakiś kaszpirowskiVFRED pisze:czyli czeka mnie grzebanie pod blokiem
własnie dlatego sam nie grzebie w samochodzieVFRED pisze:Efekt mojej wymiany jest taki, że muszę dzisiaj zmienić jeszcze pasek na nowy i oś napinacza.
Cóż... nauka kosztuje.
Łącznie z dwoma wycieczkami na stację i zastanawianiem się, "o co ku... chodzi" zajęła ponad 4 godziny.
Nie narażaj na zbędne koszty a może wytrzyma ze 3-y miesiąceLR_Olek pisze:takVFRED pisze:Czy przyczyną zwalania paska na bok może być zwalone łożysko w rolce napinacza (ma lekkie bicie na boki)?
wymien se...
6203
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość