discovery tył ciężki/temat lekki świąteczny
Moderator: Jerry
- RAF z Ochoty
discovery tył ciężki/temat lekki świąteczny
Może wydumka, może braki umiejetności u kierownika - ale odciążenie tyłu poprzez wywalenie żelastwa wszelakiego z części bagażowej i pozbycie się MEGA haka... coś pomoże?
Pomoże się lepiej przeprawiać oczywiście?
Pomoże się lepiej przeprawiać oczywiście?
LR Disco 96' katowice limited edition
- Discotheque
-
- RAF z Ochoty
- RAF z Ochoty
- RAF z Ochoty
szukaj tego: Rear Bumper Marcin Gerc - troszke cos tam widać
w http://www.discoweb.org/
i na http://www.landrover.ig.pl/oslony.html
w http://www.discoweb.org/
i na http://www.landrover.ig.pl/oslony.html
Land Rover Discovery 300tdi 96 r - zielony 

ja miałem kiedyś koncept co by w mocowania haka montować jakąś płytę - żebym mógł sobie przekładać raz to czy to w zależności od potrzeb
ale jakoś ... przeminęło z wiatrem ... i dalej walę hakiem o glebę
no i należy pamiętać, że po zdjęciu haka trza jakieś mocowania do ciągania zrobić - jeśli nie ma
ale jakoś ... przeminęło z wiatrem ... i dalej walę hakiem o glebę

no i należy pamiętać, że po zdjęciu haka trza jakieś mocowania do ciągania zrobić - jeśli nie ma

LR Rendzi stajla 

- Damian
-
- Kontaktowanie:
ja tak w kwestii tytułu topika
raczej nie martwiłbym się o za ciężki tył, masa i tak rozkłada się na przód z racji układu napędowego, więc nie pogłębiaj problemu
mobilność zwiększy Ci wywalenie haka oraz zapodanie osłony baku, będącej jednocześnie "ześlizgiem"
raczej nie martwiłbym się o za ciężki tył, masa i tak rozkłada się na przód z racji układu napędowego, więc nie pogłębiaj problemu
mobilność zwiększy Ci wywalenie haka oraz zapodanie osłony baku, będącej jednocześnie "ześlizgiem"
the lifestyle you've ordered is currently out of stock.
LR
LR
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
papuga zawsze drugaDamian pisze:ja tak w kwestii tytułu topika

LR Rendzi stajla 

hak niby 30 kg, ale po zdjeciu koniec auta idzie 2 cm w gore.....
mialem takiego slizgacza i bylo cool do momentu jak sie tam syf zaczal zbierac. wywalilem, zaraz potem wgniotlem bak i tak do dzisiaj....w kazdym razie roznica w terenie jest znaczaca, a nie tak latwo jest rozwalic bak w tym aucie...
mialem takiego slizgacza i bylo cool do momentu jak sie tam syf zaczal zbierac. wywalilem, zaraz potem wgniotlem bak i tak do dzisiaj....w kazdym razie roznica w terenie jest znaczaca, a nie tak latwo jest rozwalic bak w tym aucie...
Mistrzow uprasza sie o spokoj
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
dobra Wy se tu pitolta o rozkładach mas - możecie nawet na całki to rozebrać
a ja se powiem swoje - a co
niezależnie czy hak waży 30 czy 50 kilo przy 2 tonach i tak jest to pryszcz, ale przepierdzielanie nim o glebę, że już o zawieszaniu się na nim nie wspomnę - może być wkur...ce ooo

a ja se powiem swoje - a co

niezależnie czy hak waży 30 czy 50 kilo przy 2 tonach i tak jest to pryszcz, ale przepierdzielanie nim o glebę, że już o zawieszaniu się na nim nie wspomnę - może być wkur...ce ooo

LR Rendzi stajla