Kulisa/Osłona Przegubu lewego koła
Moderator: Jerry
Kulisa/Osłona Przegubu lewego koła
Jeśli ktoś ma taką sztukę w nienagannym stanie lub kontakt do kogoś kto może mieć to bardzo proszę o PW. Szukam używki. Lewa strona, DISCO 1 97r. z ABS.
Pozdrawiam i z góry dzięki.
Pozdrawiam i z góry dzięki.
LR Discovery TD5 - ma już nowego właściciela 

- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
no do tego było moje odniesienie wyżejJarekK pisze:czesław&jarząbek pisze: ale jestem sqoorwiałą hieną i tanio nie oddamZad 1.jpi pisze: Czesław Ty lepiej powiedz kiedy wiosenna wyprz. garażowa - obiecywałeś i nic![]()
połącz zdania i wyciągnij wnioski
ale w kolejnym zdaniu C&J już zaprzecza (samemu sobie)
no nie wiem co o tym sądzić

LR Rendzi stajla 

hmmm, k.urwa ale zagwozdkaTRAWOLT pisze:no do tego było moje odniesienie wyżejJarekK pisze:czesław&jarząbek pisze: ale jestem sqoorwiałą hieną i tanio nie oddamZad 1.jpi pisze: Czesław Ty lepiej powiedz kiedy wiosenna wyprz. garażowa - obiecywałeś i nic![]()
połącz zdania i wyciągnij wnioski
ale w kolejnym zdaniu C&J już zaprzecza (samemu sobie)
no nie wiem co o tym sądzić![]()

- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
No to się dogadaliśmy telefonicznie. Szybko i konkretnie bez robijania g..wna na atomy.czesław&jarząbek pisze:przelew-srelew
za pobraniem pójdzie
wyślij dane do wysyłki na maila albo pw
dzisiaj wyjdzie
do wyboru dhl lub poczta polska priorytet
Zamykamy ten szybki temat

Kasztany do dzieła!

Skoro pozwolono już kasztanić to:
Kij w oko można wsadzić niejednemu kurierowi - i to niezależnie z jakiej bandy (sorry FRED - nic osobistego
) pochodzi.
Prowadziłem już boje z:
- DHL,
- DPD,
- UPS,
a Pocztę Polską (TFU
) wolę omijać szerokim łukiem.
Ale to zależy głównie od kuriera, jego motywacji i chęci do pracy.
Są tacy, co zapierdalają wózkiem z paczkami we wskazane miejsce i nie marudzą, a dla innych wypisanie listu przewozowego to już męka ponad siły - a paczki najlepiej jakbym sobie sam zapakował - i najlepiej jeszcze zawiózł do celu.
Kij w oko można wsadzić niejednemu kurierowi - i to niezależnie z jakiej bandy (sorry FRED - nic osobistego

Prowadziłem już boje z:
- DHL,
- DPD,
- UPS,
a Pocztę Polską (TFU

Ale to zależy głównie od kuriera, jego motywacji i chęci do pracy.
Są tacy, co zapierdalają wózkiem z paczkami we wskazane miejsce i nie marudzą, a dla innych wypisanie listu przewozowego to już męka ponad siły - a paczki najlepiej jakbym sobie sam zapakował - i najlepiej jeszcze zawiózł do celu.
Jeżeli udoskonalasz coś dostatecznie długo, na pewno to spier.olisz...
Hehe, a ja żartowałem, wiem o kim pisałeś chciałem tylko sprawdzić czy jesteś typem gryzipiórka w gajerku i okularach, czy farmera w ogrodniczkach z dziarami na rękach.LR_Olek pisze:ja pisalem o kierowcach...VFRED pisze:Ooo to żeś mi pojechał teraz. Ja właśnie pracuję w DHL, ale nie w przesyłkach tylko w Supply Chain. Czy generalizując uważasz, że ja też jestem złamasemLR_Olek pisze:
dhl to zlamasy...
Wolisz się bić, czy proces w sądzie?
I nie trafiłem, bo tłumaczysz się, łagodzisz sytuację, od razu widać, że jesteś typem handlowca.
To tak w ramach kasztanienia własnego wątku.
PS. Bez urazy, ale w Polsce co najmniej połowa kierowców to złamasy, nie ważne gdzie pracują.
Pozdr!

- Broncosaurus
złamasy złamasy
nigdy jeszcze nie udało im sie dostarczyć przesyłki do Podkowy
zawsze muszę odbierać na Służewcu
ale nic nie przebije pana z ups który pudło z szklanym żyrandolem - firmowo zapakowanym z wielkimi naklejkami turlał po samochodzie i sie zdziwił jak odmówiłem przyjęcia przesyłki
nigdy jeszcze nie udało im sie dostarczyć przesyłki do Podkowy
zawsze muszę odbierać na Służewcu
ale nic nie przebije pana z ups który pudło z szklanym żyrandolem - firmowo zapakowanym z wielkimi naklejkami turlał po samochodzie i sie zdziwił jak odmówiłem przyjęcia przesyłki
OneTen
Discofery 300tdi
Discofery 300tdi