angielski lr 200 przekładkę zaczynam
Moderator: Jerry
angielski lr 200 przekładkę zaczynam
czy jest w stanie ktoś mi powiedzieć jaki części muszę kupić do 200 żeby przerobić na normalną stronę
Re: angielski lr 200 przekładkę zaczynam
manuu pisze:czy jest w stanie ktoś mi powiedzieć jaki części muszę kupić do 200 żeby przerobić na normalną stronę
auuuuuuuuuuuuuu
dzizas poszukaj
"jutro, jutro"
jak ktoś ma pecha to i w dupie palec złamie
LR disco 200
5 o'clock offroad team
LR disco 200
5 o'clock offroad team
- Ryszard Giedrojć
-
Zacznij od pozyskania wiedzy na temat papierów, bo sie niepotrzebnie spocisz, a auta nie zarejestrujesz. Na tym forum wątek przekładki został zajeżdżony. Poczytaj sobie zanim leciwi koledzy nie spuszczą ci lania za brak zapału do lektury i brak powitalnych hołdów.
Jeep Grand 2,7 CRD , Toyota LC RJ 70
picture dajmanuu pisze:byłem w gorzowie w starostwie i nie powiedzieli mi zakazie , ale się jeszcze dowiem
a przerabiam bo kupiłem za groszę dobrego w dobrym stanie na dobrym zawieszeniu , . szkoda było nie kupić
łocenim
co to jest dobre zawieszenie

o jaki piękny dawca dla mojego
http://cgi.ebay.co.uk/LAND-ROVER-DISCOV ... dZViewItem
LR disco 200
5 o'clock offroad team
LR disco 200
5 o'clock offroad team
2 '' oldman emu , amory oldman , stalowe wężyki na hamulcach , osłony dyfra QT , osłona drążków z aluminium , i osłona zbiornika paliwa , zderzak jakaś samoróbka ale wygląda na mocny , no i dałem 3000 funtówjpi pisze:picture dajmanuu pisze:byłem w gorzowie w starostwie i nie powiedzieli mi zakazie , ale się jeszcze dowiem
a przerabiam bo kupiłem za groszę dobrego w dobrym stanie na dobrym zawieszeniu , . szkoda było nie kupić
łocenim
co to jest dobre zawieszenie
3000 GBP x 4,29 = 13 tys. PLN - bo ja wiem
lektura
http://www.forum4x4.pl/forum/viewtopic. ... highlight=
lektura

http://www.forum4x4.pl/forum/viewtopic. ... highlight=
LR Rendzi stajla 

chyba o czymś zapomniałeś:jpi pisze:szału nie maTRAWOLT pisze:3000 GBP x 4,29 = 13 tys. PLN - bo ja wiem
+ pakiet startowy, to z jakieś 20 tysi wyjdzie
13 tys pln + transport + przekładka + rejestracja* + pakiet startowy

i to wszystko za 200-ke
o czasie i lataniu to tu to tam nawet nie wspomnę

* o ile się w ogóle uda

LR Rendzi stajla 

no za 200 ale zawieszenie jest 3 miesięczne a gościu zapłacił za nie 1000 funtów ,TRAWOLT pisze:chyba o czymś zapomniałeś:jpi pisze:szału nie maTRAWOLT pisze:3000 GBP x 4,29 = 13 tys. PLN - bo ja wiem
+ pakiet startowy, to z jakieś 20 tysi wyjdzie
13 tys pln + transport + przekładka + rejestracja* + pakiet startowy![]()
i to wszystko za 200-ke
o czasie i lataniu to tu to tam nawet nie wspomnę![]()
* o ile się w ogóle uda![]()
ja jestem zadowolony z tego zakupu
no i jeszcze podłoga jest z aluminiowej blachy , + Hilift , i taśmy ,
to co ktoś wie co potrzeba kupić
przecież nie sprzedaję, co Ty, toż to członek rodziny, jakże bym mógłTRAWOLT pisze:wybacz, że Cię dołuję ale niedawno było poruszane ogłoszenie formułowego kolegi gdzie była zrobiona 200ka za 20 kpln do pchnięcia - zarejestrowana w Polsce i gotowa do jazdymanuu pisze:...![]()
LR disco 200
5 o'clock offroad team
LR disco 200
5 o'clock offroad team
Na wyspach jeśli stan jest nie zgodny z ogłoszeniem masz prawo pozwać faceta do sądu o opłacenie wszystkich napraw do stanu zgodnego z tym w ogłoszeniu... Takie sprawy sa załatwiane naprawdę bardzo szybko - rzędu 3 tygodni i facio jeszcze ma dopierdzieloną grzywnę... Mozna raczej ufać. A wiem bo znajomy Irol kupił auto z świeżo robionym rozrządem, który po niceałym miesiącu strzelił - dostał zwrot kosztów naprawy, prawie równowartość autajpi pisze:ja jak ostatnio zaufałem przy zakupie plaskacza (polecony przez rodzinę) to 3 tysie w silnik włożyłem, no jeszcze 800 na rozrząd
Od kiedy biorę prozac świat jest piękny
'94 Defender 90SW 300tdi, dużo do zrobienia
'94 Defender 90SW 300tdi, dużo do zrobienia
- Discotheque
-
- Discotheque
-
Bede teraz na zlocie LR w GB w Drieffeld to moze kupie a potem w bagazu podrecznym przytargamsys-kom pisze:baca ma 5DDiscotheque pisze:Jak wersja 3D i na czesci to ja chetnie kupie szybe prawa tylna bo w naszym kraju nie mozna jej nigdzie kupic, do wersji 5D jest full szyb a do 3d ni kuta
to kup w UK

Forumowym oszołomom mówimy stanowcze NIE!
no to już wiem
i jestem spokojny trochę mi daliście do myślenia i dla pewności byłem w starostwie i w PKS na diagnostyce ,
w starostwie nie ma podstaw prawnych do zarejestrowania auta z UK , ( przecież w UK też są auta z kierownica po naszej stronie)
a zarejestrować można każdy samochód który przejdzie przegląd techniczny , pani powiedziała mi że się nie zna na tym co ma być w samochodzie i mam pojechać na przegląd i z przeglądem ona musi mi samochód zarejestrować
na stacji kontroli pojazdów w PKS powiedzieli że jeśli samochód będzie sprawny to przejdzie przegląd a ich nie interesuje co w aucie było wcześniej , byle było zgodnie z przepisami , a zakazu nie ma .
wiec czy ktoś po za BACAJR ma części to lR200 bo znalazłem na ebay w Niemczech
i jestem spokojny trochę mi daliście do myślenia i dla pewności byłem w starostwie i w PKS na diagnostyce ,
w starostwie nie ma podstaw prawnych do zarejestrowania auta z UK , ( przecież w UK też są auta z kierownica po naszej stronie)
a zarejestrować można każdy samochód który przejdzie przegląd techniczny , pani powiedziała mi że się nie zna na tym co ma być w samochodzie i mam pojechać na przegląd i z przeglądem ona musi mi samochód zarejestrować
na stacji kontroli pojazdów w PKS powiedzieli że jeśli samochód będzie sprawny to przejdzie przegląd a ich nie interesuje co w aucie było wcześniej , byle było zgodnie z przepisami , a zakazu nie ma .
wiec czy ktoś po za BACAJR ma części to lR200 bo znalazłem na ebay w Niemczech