Kompas w D2
Moderator: Jerry
Kompas w D2
Od wczoraj nie dziala mi kompas w lusterku. Po wlaczeniu zaplonu pojawia sie jakas chinska litera a potem "C". W dobie GPS prawie nie korzystam z tego udogodnienia ale lepiej miec kompas niz nie miec. Wie ktos?
- robert_smoldzino
- Kontaktowanie:
Re: Kompas w D2
Moze sprawdz w chińskim słownikuharakiri pisze:Po wlaczeniu zaplonu pojawia sie jakas chinska litera a potem "C".

teraz to już chyba w hinduskim słownikuTarsus pisze:Moze sprawdz w chińskim słownikuharakiri pisze:Po wlaczeniu zaplonu pojawia sie jakas chinska litera a potem "C".
Mój naprawił się sam po dwóch dniach.harakiri pisze:Od wczoraj nie dziala mi kompas w lusterku. Po wlaczeniu zaplonu pojawia sie jakas chinska litera a potem "C". W dobie GPS prawie nie korzystam z tego udogodnienia ale lepiej miec kompas niz nie miec. Wie ktos?

Td5DISCO
Grupa D!
Grupa D!
MSAborty pisze:Mój naprawił się sam po dwóch dniach.harakiri pisze:Od wczoraj nie dziala mi kompas w lusterku. Po wlaczeniu zaplonu pojawia sie jakas chinska litera a potem "C". W dobie GPS prawie nie korzystam z tego udogodnienia ale lepiej miec kompas niz nie miec. Wie ktos?

- hpx4000
-
- Kontaktowanie:
Samoobrona Rzeczpospolitej Polskiej , nie musisz się wstydzić swoich poglądówLR_Olek pisze:co to jest SRP ?

Range Rover V8 Outsourcing IT
jak w tej Mniej SzejLR_Olek pisze:tak odkrylem ze mam na kierowicy napisane w ciezarowce...

SRP = System Renault Protection / to może oznaczać wszystko - masz przerąbane

ale Olo SRP to też:
-kalkulator Citizem - może taki gdzieś leży pod siedzeniem - sprawdź !
-bipolarny licznik impulsów
-i uwaga czujnik ruchu SRP plus .. ktoś Cie śledzi
Predator 110 Td5, Deflorator 90 300Tdi
Naprawił sie już?harakiri pisze:MSAborty pisze:Mój naprawił się sam po dwóch dniach.harakiri pisze:Od wczoraj nie dziala mi kompas w lusterku. Po wlaczeniu zaplonu pojawia sie jakas chinska litera a potem "C". W dobie GPS prawie nie korzystam z tego udogodnienia ale lepiej miec kompas niz nie miec. Wie ktos?Lubie to MSA

Td5DISCO
Grupa D!
Grupa D!
Naprawil sieborty pisze:Naprawił sie już?harakiri pisze:MSAborty pisze: Mój naprawił się sam po dwóch dniach.Lubie to MSA