Prośba o pomoc przy zakupie Defendera
Moderator: Jerry
Prośba o pomoc przy zakupie Defendera
Witam,
ostatnio na swoje nieszczescie przejechałem sie nowym defenderem. No i zaskoczyło, że to jest to tym bardzej, że mielismy z dziewczyna kupic suzuki jimny i na weeked mielismy autko do testów. Jimny sympatyczny i w terenie dawał, że az nam szczeki opadły do czasu.... no włąśnie do czasu przejazdzki Defenderem. No i zaczeło sie od nowa wszystko, szukanie, czytanie o tym modelu itp. Niestety nie zbyt duzo ogloszen w polsce o sprzedazy Defa a jesli sa to raczej nowe i wiadomo ile kasy lub starsze ale za to nawet niewprawnym okiem widac ze szkoda gadac, przynajmniej te ktore widziałem. I tu mam prosbe do kolegow, gdzie szukac auta, gdzie sa w miare pewne miejsca, z kim gadac i o jakiej kasie np rocznik 95-03 buda SW 90-110. Jestem lekko zamotany i boje sie zakupu trupa które nie dam rady zreanimowac z powodu wydania np. całej kasy na zakup. Ludzie radzcie proszę co robić i czy wogóle kupować:-) ?
Pozdrawiam,
Borys
ostatnio na swoje nieszczescie przejechałem sie nowym defenderem. No i zaskoczyło, że to jest to tym bardzej, że mielismy z dziewczyna kupic suzuki jimny i na weeked mielismy autko do testów. Jimny sympatyczny i w terenie dawał, że az nam szczeki opadły do czasu.... no włąśnie do czasu przejazdzki Defenderem. No i zaczeło sie od nowa wszystko, szukanie, czytanie o tym modelu itp. Niestety nie zbyt duzo ogloszen w polsce o sprzedazy Defa a jesli sa to raczej nowe i wiadomo ile kasy lub starsze ale za to nawet niewprawnym okiem widac ze szkoda gadac, przynajmniej te ktore widziałem. I tu mam prosbe do kolegow, gdzie szukac auta, gdzie sa w miare pewne miejsca, z kim gadac i o jakiej kasie np rocznik 95-03 buda SW 90-110. Jestem lekko zamotany i boje sie zakupu trupa które nie dam rady zreanimowac z powodu wydania np. całej kasy na zakup. Ludzie radzcie proszę co robić i czy wogóle kupować:-) ?
Pozdrawiam,
Borys
Re: Prośba o pomoc przy zakupie Defendera
Przeciez takich ogloszen jest pelno,a ty twierdzisz ze nie ma...cij pisze: Niestety nie zbyt duzo ogloszen w polsce o sprzedazy Defa..................np rocznik 95-03 buda SW 90-110.
napisałem coś trochę(troche robi różnice) innego tzn. że jesli już są ogłoszenia to na auta nowe lub jeśli używane to w nie ciekawym stanie, a o rocznik i bude pytałem odnosnie ceny.cij napisał:
Niestety nie zbyt duzo ogloszen w polsce o sprzedazy Defa..................np rocznik 95-03 buda SW 90-110.
Przeciez takich ogloszen jest pelno,a ty twierdzisz ze nie ma...
Nie jesteś przypadkiem dziennikarzem?

- marek_z_gor
- Kontaktowanie:
powinienes dostac tytuł szydercy wszechswiataLR_Olek pisze:Warszawa to miasto pasterzy i rolnikow to kupuja robocze auta...Wąż pisze:normalnie warszawa chce defów, wysyp jakiś![]()
Jeszcze nigdzie np. nie widzialem naraz tylu nissanow navara jak w warszawie
Jak to pelne odliczenei vat czyni cuda...,a def,to taki szpan

ass, grass, or gas... nobody rides for free
Z tymi navarkami w Wwie to szczyra prawda jest
.
A różnica między miłosnikiem LR-a i uzytkownikeim innej marki jest taka, że miłośnik LR-ra zwyczajnie mówi i pisze jak mu się cóś w autocie psuje
a inny to mysli, że jak nikomu nie powie i nie napisze to uwierzymy, że mu się nie psuje
Cóż, tak cena za tą naszą szczerość...
Podobno Merce się nie psują
, tylko skąd tyle serwisów jest i szrotów dla trójramiennej gwiazdy
?

A różnica między miłosnikiem LR-a i uzytkownikeim innej marki jest taka, że miłośnik LR-ra zwyczajnie mówi i pisze jak mu się cóś w autocie psuje

Cóż, tak cena za tą naszą szczerość...

Podobno Merce się nie psują

a ja wcale nie uważam, że LRy się więcej psują niż inne autademek pisze:Z tymi navarkami w Wwie to szczyra prawda jest.
A różnica między miłosnikiem LR-a i uzytkownikeim innej marki jest taka, że miłośnik LR-ra zwyczajnie mówi i pisze jak mu się cóś w autocie psujea inny to mysli, że jak nikomu nie powie i nie napisze to uwierzymy, że mu się nie psuje
![]()
Cóż, tak cena za tą naszą szczerość...![]()
Podobno Merce się nie psują, tylko skąd tyle serwisów jest i szrotów dla trójramiennej gwiazdy
?
może jakieś tam pierdoły ale to nie jest wcale istotne

LR Rendzi stajla