Szybkie pytanie, nada się??
Moderator: Jerry
Szybkie pytanie, nada się??
http://www.sklep4x4.pl/sklep/produkt/68/4769.html
do defendera 110 td5 z 2000r, nie mam auta przy sobie a potrzebuje zamówić
do defendera 110 td5 z 2000r, nie mam auta przy sobie a potrzebuje zamówić
w sumie 1353 KM 
no replacement for displacement!

no replacement for displacement!
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
Wiedziałem, że mi jakś wjche szykujesz ale, żeby taka ordynarną... na laćki swoją kozojebą jecestwośc zwalać... a...fe....czesław&jarząbek pisze:te...pierdzisław...wal sie na ryj deklu
ani nie wyjechałem ani nie wróciłem...
bo mi te twoje sreksy simeksy co miały być hardmadafaka niezniszczalne wybuchły i sie starły
w związku z tym nie zamierzam ci za nie zapłacić.
ale oczywiście zostaną u mnie jako dowód w sprawie...
Ty... mam dwa jebne świerki przed domem i zgode na wycięcie z urzędu ciasta, jak chcesz to se je weź z upierzeniem i bedziemy kwita. Oczywiście jak zapłacisz za opony. Na drugi raz wyłącz blokady albo napraw swoje jebonitowe auto zanim wyruszy na jakieś rondo

TOYOTA&GAZ , to tak w sam raz.
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
Szanowny Panie Parówoczesław&jarząbek pisze:jebonitowy to wiesz...twój chiński skuterek jest...ten co nim po tychach w kowbojskich sztiflach a'la szarik popierdalasz
Otóż na moim jebonitowym skuterku z Tajwanu popierdalam w oryginalej kurtce BMW i Kasku narciarskim Diezz, czasem ubieram kowbojki Ecco. Dlatego mniemam twierdzić, że piszesz pan niesparwdzone bujdy na tymze szacownym forum.
Rajder Bąku....

- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
Wiem, ze im wiecej pasków masz na dresie to czujesz się bardziej FASZNY, nie martw się moja kurtka z BMW jest cała czarna, a logo skromne.czesław&jarząbek pisze:rajder srajder
ile masz pasków na oryginalnej kurtce bmw?
Rozumiem cię, że jak jeździsz trumfem to jedynie paski na dresie moga dodać ci powagi w pewnych srodowiskach. Już teraz wiem czemu tyle skórek z bananów ciągnie się za trobą jak jeździsz na tym swoim staniku.

PS
W Katwicach w "Tropikanie" pod koniec czerwca ponoć jest zlot właścicieli tej twojej niklowanej glazury/terakoty. Nie zawiedź nas!!!! Masz palić gumę i awansować na naczelnego Gejotrumpfa na okręg Murckowsko-Szopienicki.

- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie: