wykorzystanie Defendera do spotu reklamowego
Moderator: Jerry
-
- jestem tu nowy...
wykorzystanie Defendera do spotu reklamowego
Witam serdecznie
nazywam się Krzysiek Jankowski i jestem kierownikiem produkcji spotu firmy Legg Mason
w dwóch ujęciach spotu pojawić się ma samochód terenowy, klient preferuje Land Rover Defendera, najlepiej o kolorze piaskowym,
zdjęcia planowane są w jeden z dni między 19 a 25 lipca br. więc już całkiem niedługo
mam pytanie czy kogoś interesowałaby taka przygoda, oczywiście wypożyczenie samochodu razem z kierowcą,
jedno z ujęć to pokonywanie przez jeepa wąskiej rzeki lub kałuży, szukamy odpowiedniego miejsca i pewnie będziecie wiedzieli najlepiej gdzie takie w okolicach Wawy można znaleźć,
czekam na odpowiedź
pzodrawiam
Krzysiek Jankowski
509 329 098
nazywam się Krzysiek Jankowski i jestem kierownikiem produkcji spotu firmy Legg Mason
w dwóch ujęciach spotu pojawić się ma samochód terenowy, klient preferuje Land Rover Defendera, najlepiej o kolorze piaskowym,
zdjęcia planowane są w jeden z dni między 19 a 25 lipca br. więc już całkiem niedługo
mam pytanie czy kogoś interesowałaby taka przygoda, oczywiście wypożyczenie samochodu razem z kierowcą,
jedno z ujęć to pokonywanie przez jeepa wąskiej rzeki lub kałuży, szukamy odpowiedniego miejsca i pewnie będziecie wiedzieli najlepiej gdzie takie w okolicach Wawy można znaleźć,
czekam na odpowiedź
pzodrawiam
Krzysiek Jankowski
509 329 098
Re: wykorzystanie Defendera do spotu reklamowego
A bardzo przepraszam to jakiego samochodu potrzebujesz??krzysiekjankowski pisze:Witam serdecznie
czekam na odpowiedź
pzodrawiam
Krzysiek Jankowski
509 329 098

ex RRC '94 300tdi
No ......... jest napisane, że ma przejechać przez wodę, a nie być przepchanyrorvik pisze:krzysiekjankowski pisze: A bardzo przepraszam to jakiego samochodu potrzebujesz??

Czyli jednak Land Rovera, ufffff.Adamo pisze:rorvik pisze:No ......... jest napisane, że ma przejechać przez wodę, a nie być przepchanykrzysiekjankowski pisze: A bardzo przepraszam to jakiego samochodu potrzebujesz??
![]()

r
ex RRC '94 300tdi
Nierorvik pisze:Adamo pisze:Czyli jednak Land Rovera, ufffff.rorvik pisze: No ......... jest napisane, że ma przejechać przez wodę, a nie być przepchany![]()
![]()
r

To jakoś tak było:
"Wolę pchać mojego LR-a niż jechać jeepem"

- Ryszard Giedrojć
-
Zproponował, podał telefon i jak ktoś bedzie zainteresowany to zadzwoni i sie umówi.Ryszard Giedrojć pisze:Z takim wzdęciem godnościowym unikajcie wychodzenia na słońce, bo woda sie we łbach gotuje.
Cywil grzecznie proponuje, wy się popisujecie, a on pewnie nawet nie wie o co Wam chodzi.
To co tu bedzie napisane nie ma na to zadnego wpływu i jest kompletnie bez znaczenia

to tylko semantyka Szafciu, nie szalejSaphira pisze:Land Rover to nie jeep

pyta gość grzecznie, przedstawil się i proponuje konkret. czego zatem jęczycie ?
Predator 110 Td5, Deflorator 90 300Tdi
- Ryszard Giedrojć
-
++Spoko, rozumiemy Cię. Pewnie jakbym miał jeepa też chodziłbym taki skwaśniały od rana
[/quote]++++
Bez urazy. Ja też Was rozumiem. Miałem prawdziwego LR SIII, co więcej szukam nastepnego. Jeepa kupiłem, bo na tym forum najczęściej pojawiająca się rada to: kup se jeepa. Jeśli tylu znawców marki tak radzi, to znaczy, ze cos w tym jest. Kupiłem. Jestem zadowolony. Tylko strasznie mi się ckni, bo jeep mnie tak nie poniewiera jak LR. Nie psuje się. Wypadłem z grup wsparcia psychicznego. Najgorsze jest bywanie na forum jeepa. Żygam tym bombardowaniem miłością i fachowością. To jakaś sekta. Życzliwie odpowiadają na irytujące pytania sierściuchów. Dlatego szukam fajnej 110, bo tu ...

Bez urazy. Ja też Was rozumiem. Miałem prawdziwego LR SIII, co więcej szukam nastepnego. Jeepa kupiłem, bo na tym forum najczęściej pojawiająca się rada to: kup se jeepa. Jeśli tylu znawców marki tak radzi, to znaczy, ze cos w tym jest. Kupiłem. Jestem zadowolony. Tylko strasznie mi się ckni, bo jeep mnie tak nie poniewiera jak LR. Nie psuje się. Wypadłem z grup wsparcia psychicznego. Najgorsze jest bywanie na forum jeepa. Żygam tym bombardowaniem miłością i fachowością. To jakaś sekta. Życzliwie odpowiadają na irytujące pytania sierściuchów. Dlatego szukam fajnej 110, bo tu ...
Jeep Grand 2,7 CRD , Toyota LC RJ 70
- Antek
- Kontaktowanie:
Ryszard Giedrojć pisze:...

DEF 300 Tdi