Kupiłem stacyjkę i dwa kluczyki bo w nabytym Disco jest 1 kluczy i bardzo złachany.
I co dalej? Słyszałem, że można coś podmienić ze starej stacyjki i nie trzeba będzie nic programować ... Prawda?
Czy można wprogramować kluczyki bez kompa? coś słyszałem o jakiejś procedurze drzwiamy prawe, lewe, klapa, ... czary mary ...
Dzięki za pomoc
programowanie kluczyka Disco II
Moderator: Jerry
U mnie w Terrano II nie trzeba było nic podpinać.
Wyszedł facet z serwisu włożył kluczyk przekręcił w tą w tamtą po kilka razy, przytrzymał krócej, dłużej i już. Potem drugi kluczyk i działa
U Ciebie pewnie będzie podobnie - może ktoś z LR zna dokładnie procedurę w którą stronę ile razy i jak długo...
Wyszedł facet z serwisu włożył kluczyk przekręcił w tą w tamtą po kilka razy, przytrzymał krócej, dłużej i już. Potem drugi kluczyk i działa

U Ciebie pewnie będzie podobnie - może ktoś z LR zna dokładnie procedurę w którą stronę ile razy i jak długo...
WJ21
Państwowa dziwka, flądra w jedwabiu i złocie. Chcą za nią tren nieść, duszę włócząc w błocie
Państwowa dziwka, flądra w jedwabiu i złocie. Chcą za nią tren nieść, duszę włócząc w błocie