witam
Najsampierw jako nowy, chciałem przywitać wszystkich uzytkowników foruma.
Dzień dobry.
Szukam porady, wiec prosze dobrych ludzi o ewentualną pomoc.
Próbuję wybrać sobie autko - waham sie jeszcze pomiędzy LR Disco II bądź land cruiserem 95
W każdym razie zalezy mi na 7 miejscach - nie jest takie auto łatwo znaleźć. Pytanie czy w discovery II jest możliwe ewentualne późniejsze dołożenie dodatkowych dwu siedzeń z tyłu ? Mam na myśli dołożenie bez żadnych przeróbek i cudów, wianków.
Czy też jak już sie kupiło model 5 miejscowy - to dupa blada i przeróbka to mnóswto zabawy i kosztów ?
pozdr.
brodafidela
dodatkowe siedzienia w discovery II
Moderator: Jerry
- brodafidela
-
dodatkowe siedzienia w discovery II
II TD5, LK (10,2): „Tak więc ten, któremu się wydaje, że stoi, niech uważa, aby nie upadł”.
- Antek
- Kontaktowanie:
Re: dodatkowe siedzienia w discovery II
a może dla tych co już widzą ciemność miał napisać dobry wieczórTRAWOLT pisze:Dzień dobrybrodafidela pisze:Dzień dobry.

DEF 300 Tdi
można ale jest dużo zachodu z tym. pamietaj o pasach, bocznych plastikach,
dodatkowo w d2 masz jeszcze stopień do wsiadania pod zderzakiem, cykorłapke do wsiadania, zagłówki opuszczane z góry.
jak wstawisz już siedzenia to trzeba bedzie zarejestrować na 7 osób. z tego co wiem to musisz zamontować nowe pasy bezpieczeństwa i mieć na to dokument ale pewny nie jestem.
pewnie masa własna sie zmienia ale to już chyba detale.
zdecydowanie lepiej kupić 7 miejscowy.
dodatkowo w d2 masz jeszcze stopień do wsiadania pod zderzakiem, cykorłapke do wsiadania, zagłówki opuszczane z góry.
jak wstawisz już siedzenia to trzeba bedzie zarejestrować na 7 osób. z tego co wiem to musisz zamontować nowe pasy bezpieczeństwa i mieć na to dokument ale pewny nie jestem.
pewnie masa własna sie zmienia ale to już chyba detale.
zdecydowanie lepiej kupić 7 miejscowy.
i nikt mnie nie przekona ze białe jest białe a czarne jest czarne
- brodafidela
-