DEFENDER 110 ZABUDOWA PAKI
Moderator: Jerry
DEFENDER 110 ZABUDOWA PAKI
...jak w temacie, szukam rozwiazan do zrobienia latwo montowalnej na wakacje zabudowy wnetrza defa umozliwiajaca podrozowanie 3 osob , przewoz wyposazenia biwakowegi i...spanie wewnatrz...wszelkie rozwiazania, najlepiej sprawdzone mile widziane. Jestem len i nie chce mi sie rozbijac namiotu nawet queczuy 

ARO>Jeep>KIA>SJ>LRD200>DEF110>Korando>LRD300>NavaraD22>F-150...ewolucja?

skrzynki z bambletlami na podłogę na to materace turystyczne i masz spanie.
skrzynki muszą mieć tylko rozmiary odpowiednie by ładnie wypełniały koryto, dwie osoby mogą spać wygodnie, trzecia... cóż jeśli to dzieciak to też.
Land Rover made by craftsmen-driven by psychos 
always look on the bright side of life

- Jaaareeek !
-
Ja tu tylko czytam i podglądam, bo boję się pisać

Wybacz mi, 4x4piotr, tego krótkiego kasztana. Znikam dalej podglądać...
Ostatnio zmieniony sob lip 26, 2008 12:15 am przez Dżek, łącznie zmieniany 1 raz.
- Broncosaurus
taka zabudowa - pomiędzy nadkola skrzynie ze szpejem + dodany składany blat pod materac to chyba najsensowniejsze rozwiązanie - kupę miejsca do spania itd.
kiedyś w gazetce pokazywali 110 z takimi bolami otwieranymi zeby poszerzyć to miejsce do spania ale to chyba bez sensu
przymierzam sie przy pomocy pana Władka (specjalisty od zabudowywania ciezarowkowych kabin) do takiej właśnie opcji
kiedyś w gazetce pokazywali 110 z takimi bolami otwieranymi zeby poszerzyć to miejsce do spania ale to chyba bez sensu
przymierzam sie przy pomocy pana Władka (specjalisty od zabudowywania ciezarowkowych kabin) do takiej właśnie opcji
OneTen
Discofery 300tdi
Discofery 300tdi
- Discotheque
-
- piotrg
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
Ja mam tak:
1. Na pace skrzynie do wysokosci nadkoli
2. Plyta wiorowa z dwoch czesci, pierwsza siega do oparc tylnej kanapy (niestety mam jeszcze kanape), druga krotsza, siegajaca od pierwszej do przednich oparc
3. Po zlozeniu tylnej kanapy rozsuwam plyty. Krotsza zapiera sie z jednej strony o dluzsza, a z drugiej lezy na zlozonej kanapie.
Przy takim rozwiazaniu powstaje lozko o wymiarach okolo 140x190, czesc pod glowa jest pod lekkim katem, co wg mnie jest plusem (spie glowa w kierunku do przednich siedzen).
Skrzynie wyjezdzaja do tylu, a lozko zapiera sie na nadkolach.
1. Na pace skrzynie do wysokosci nadkoli
2. Plyta wiorowa z dwoch czesci, pierwsza siega do oparc tylnej kanapy (niestety mam jeszcze kanape), druga krotsza, siegajaca od pierwszej do przednich oparc
3. Po zlozeniu tylnej kanapy rozsuwam plyty. Krotsza zapiera sie z jednej strony o dluzsza, a z drugiej lezy na zlozonej kanapie.
Przy takim rozwiazaniu powstaje lozko o wymiarach okolo 140x190, czesc pod glowa jest pod lekkim katem, co wg mnie jest plusem (spie glowa w kierunku do przednich siedzen).
Skrzynie wyjezdzaja do tylu, a lozko zapiera sie na nadkolach.
xxx
dzieki....szczegolnie za ten pomysl z w/w strony...ich wyprawy robia wrazenie... 

- Broncosaurus
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... abNumber=2
Tasiemniec - bo jak dążysz do powyższego celu to nie dwu miesięczna ale dwu letnia obsuwa
link zapożyczony z towarzyskich
Tasiemniec - bo jak dążysz do powyższego celu to nie dwu miesięczna ale dwu letnia obsuwa

OneTen
Discofery 300tdi
Discofery 300tdi
"powyższy" to ta 110 z basami czy wyprawówka z początku wątku?
teraz mam dwa tygodnie czekania na części, potem dwa tygodnie roboty... normalnie bym się wkurwiał, ale przywykłem
zresztą seria odwdzięcza się wyglądem

teraz mam dwa tygodnie czekania na części, potem dwa tygodnie roboty... normalnie bym się wkurwiał, ale przywykłem

zresztą seria odwdzięcza się wyglądem

Land Rover made by craftsmen-driven by psychos 

O shit!Broncosaurus pisze:http://suchen.... (...)
Ciekawe jak tam sie oglada cokolwiek na tych monitorkach! Ten z tylu na drzwiach naprzyklad... chyba stolik ogorodowy rozstawic, drzwi otworzyc i Władka Pierścieni może sie da obejrzec...
Jak widze takie rzeczy to jestem za publicznym wymiarem kar...

Land Rover:One Wife... Livid !
Immobilised LandRover is a moral defeat for the driver!
Immobilised LandRover is a moral defeat for the driver!
xxx
...taaa, mazenie kazdego podroznikaBroncosaurus pisze:http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... abNumber=2