LandRover Freelander TC i zjazdowy pali sie cały czas
Moderator: Jerry
LandRover Freelander TC i zjazdowy pali sie cały czas
witam prosze o pomoc zapaliło mi sie TC oraz ten samochodzik pomaranczowy pochylony z wykrzyknikiem co moze byc przyczyna
? Teraz nawet nieda sie załaczyc hamulca zjazdowego przełacznikiem przy skrzyni biegów tak jak działalo zapalała sie migajaca kontrolka samochodu Prosze o pomoc moje gg 2762503

-
- jestem tu nowy...
Re: LandRover Freelander TC i zjazdowy pali sie cały czas
A może pojechałeś w teren - i to jest ta przyczyna?tomahouk pisze:witam prosze o pomoc zapaliło mi sie TC oraz ten samochodzik pomaranczowy pochylony z wykrzyknikiem co moze byc przyczyna?
Bynajmniej nie jestem złośliwy, ale jeśli kupiłeś Frelka z myślą o jeździe w terenie, to możesz się rozczarować. Bo to nie jest auto terenowe.
A rady kolegów są jak najbardziej właściwe - podłącz się pod komputer diagnostyczny. Młotkiem i śrubokrętem niczego nie wybadasz.
Tam, gdzie dużo elektroniki i systemy współpracują ze sobą - padnięcie jednej pierdoły (np. czujnika ABS) źle wpłynie na pozostałe elementy.
Dlatego tak nie lubimy elektroniki...
Jeżeli udoskonalasz coś dostatecznie długo, na pewno to spier.olisz...
tomahouk pisze:witam prosze o pomoc zapaliło mi sie TC oraz ten samochodzik pomaranczowy pochylony z wykrzyknikiem co moze byc przyczyna? Teraz nawet nieda sie załaczyc hamulca zjazdowego przełacznikiem przy skrzyni biegów tak jak działalo zapalała sie migajaca kontrolka samochodu Prosze o pomoc moje gg 2762503
ufff..

rocznik, silnik i skąd jesteś synek ?
będzie łatwiej ci pomóc czyż nie ?
Predator 110 Td5, Deflorator 90 300Tdi
Mi też się kiedyś zapaliło......tomahouk pisze:(...) zapaliło mi sie (...)
.....i już nikt nie dał rady ugasić.
LR2 - jej
LR3 - jego
LR3 - jego