Zakupy na wyspach
Moderator: Jerry
- Samurai
-
- Kontaktowanie:
Zakupy na wyspach
Witam
Panowie, czy ktoś z was w najbliższym czasie będzie zamawiał na wyspach jakieś części do LR ? Potrzebuję napinacz paska wielorowkowego do Disco 300 i w naszym pięknym kraju chcą za to 410 zł już z rabatem a na wyspach kosztuje poniżej 40 funtów.
Pozdrawiam
Panowie, czy ktoś z was w najbliższym czasie będzie zamawiał na wyspach jakieś części do LR ? Potrzebuję napinacz paska wielorowkowego do Disco 300 i w naszym pięknym kraju chcą za to 410 zł już z rabatem a na wyspach kosztuje poniżej 40 funtów.
Pozdrawiam
Re: Zakupy na wyspach
tylko ze trzeba na niego czekac,kombinowac analizowac,pytac i dyskutowac...Samurai pisze:Witam
Pozdrawiam
a w kraju jest o reki

ja tak wole
Re: Zakupy na wyspach
Drogi OlkuLR_Olek pisze:ja tak wole
czy to, że Ty wolisz z chomikami, czy też żeby Cię krowa popychała
to że tak powiem, jest mało wnoszące do pytania

ja tam wolę osiemnastki, ino one mnie nie

i to też nic nie wnosi do pytania

LR Rendzi stajla 

sys-kom pisze:bez jaj , ale jeśli ktoś masz ochotę kupić 300 to zapraszam do UK , samolotem w jedną stronę i sam wrócisz , kupisz jaką chcesz , jak coś to pomogę z papierami .

odezwę się jeszcze w tej sprawie na jesieni.
A poważnie, masz możliwość odebrania części z paddocka ?
Do jakiego miasta u nas przyjeżdżasz ?
łoś też człowiek
cały czas zamawiam z internetu cześci. jestem z gorzowaWiechu pisze:sys-kom pisze:bez jaj , ale jeśli ktoś masz ochotę kupić 300 to zapraszam do UK , samolotem w jedną stronę i sam wrócisz , kupisz jaką chcesz , jak coś to pomogę z papierami .![]()
odezwę się jeszcze w tej sprawie na jesieni.
A poważnie, masz możliwość odebrania części z paddocka ?
Do jakiego miasta u nas przyjeżdżasz ?
Off Road to choroba przenoszona przez błoto
HERBU BIEDRONKA
HERBU BIEDRONKA