Pytanko o naped
Moderator: Jerry
- mrbogus
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
Pytanko o naped
Witam!
Chcialbym kupic DII TD5 w manualu z rocznika +- 2000-2001. I tu moje pytanie: czy to auto ma staly naped na 4ry kola 50/50% czy mozliwe jest odlaczenie przodu?
Doradzcie czy to dobry wybor?
Chcialbym kupic DII TD5 w manualu z rocznika +- 2000-2001. I tu moje pytanie: czy to auto ma staly naped na 4ry kola 50/50% czy mozliwe jest odlaczenie przodu?
Doradzcie czy to dobry wybor?
- LR Tomaszek
-
Eee tam zaraz psują.Roch pisze:
zły.
landrowery się psują i są czasem zielone.

DiscoII td5
www.landklinika.pl
www.landklinika.pl
cos tam jednak kumasz ;]mrbogus pisze:No to wiem juz troszke wiecej ale bede z was wyciskal info jak sok z cytryny
Powiedzcie co znaczy "mozna tylko trzeba bardzo chciec". Ja wiem ze dla was jest to banalne ale ja dopiero poznaje ta motorowke
bo domyslam sie ze pomysl z wykreceniem jednego walu napedowego to nie to o czym myslicie
naped w disku jest zawsze na cztery - po srodku masz mechanizm roznicowy. w jedynkach i niektorych dwojkach mozna go jeszcze zblokowac na stałe. rozpiac da sie odkrecajac wal - czyli trzeba bardzo chciec.
Landrąver Discovęry 200tdi
- mrbogus
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
No to wiem znow troszke wiecej a co do cen serwisow to dawno zrezygnowalem z ich uslug (obrazilem sie na wszystkie) a ceny czesci nie sa mi obce - mialem citroena XM HAHAHAHA
Ostatnio zmieniony czw lip 31, 2008 10:11 pm przez mrbogus, łącznie zmieniany 1 raz.
ale to są dobre odpowiedzi i nawet trafne, co do ich mądrości się nie wypowiadammrbogus pisze:No wlasnie chmielu musze troche ograniczyc ztad dodatkowe fundusze na disko. do tej pory chcialem kupic cinkłaczento 700 sporting. Tak wiec fajno zebym sobie tyl odlaczyl zebym mogl sie spod swiatel mierzyc z innymi CCA tak serio to wiecie czy odpowiedzi sa wymijajace z braku wiedzy praktycznej?

ale co byś chciał jeszcze wiedzieć skoro już nie chce ci się szukać.
sprawa jest prosta - postaw pytanie. otrzymasz odpiwiedź.

Predator 110 Td5, Deflorator 90 300Tdi
czemu się ma nie utleniać ? każde dysko się utlenia, powoli, powoli i twoje się rozp.. opsss utleni, znaczy.
nie no żart taki.. a co za poziom
chyba się napiję czegoś
jeśli idzie o karoserię/nadwozie, to dach i maska są z blachy stalowej, a reszta to alu i poliplastiki.
podwozie/ rama oczywiście żelazo z grubsza i troche gumy
nie no żart taki.. a co za poziom

jeśli idzie o karoserię/nadwozie, to dach i maska są z blachy stalowej, a reszta to alu i poliplastiki.
podwozie/ rama oczywiście żelazo z grubsza i troche gumy

Predator 110 Td5, Deflorator 90 300Tdi