serwis LR w chorwacji - porażka

wszystkie serie i modele...

Moderator: Jerry

Awatar użytkownika
EROW1

serwis LR w chorwacji - porażka

Post autor: EROW1 » pn sie 18, 2008 6:15 am

jak w temacie , właśnie wróciłem dyskaczem z cro i dziele się swoimi spostrzeżeniami :wink:
strzelił mi pasek wielorowkowy , tel do PZU (mam assistance :)2 ) żeby mi dosłali pasek (auto sobie sam holowałem na camping) a oni że pasek nie tylko holowanie do serwisu, no dobra dali tel do serwisu LR pod Zagrzebiem - jedyny w cro . Dzwonie i paska nie mają na stanie :evil: mogą sprowadzić ok 10 dni + 1 dzień przesyłka do Zadaru gdzie stałem :)24 (czy wszystkie autoryzowane serwisy są takie ?). Olałem serwis LR i pojechałem ze starym paskiem po serwisach (takich co prowdzą Czesławy) w Zadarze dopasować coś , cokolwiek. Trafiłem do sklepu "AUTO STOP" coś jakby oddział intercarsa - poczułem się jak u siebie , chłopaki kompetentne obejrzeli pasek nawet nie pytali do czego po numerze doszli do zamiennika i mówią że nie ma ale będzie sutra (jutro) :)21 za 158kun czyli ok 70zł
wniosek: niech żyją niezależne serwisy i sieci dystrybucyjne
disco 300
Gaz69 radiostacja z 1964
Iveco Daily 4x4
http://www.erow.pl

Awatar użytkownika
Hypnos

Post autor: Hypnos » pn sie 18, 2008 6:41 am

Wniosek jest jeden ... Brać zapasowy pasek ze sobą ... :wink:
światy alternatywne

Awatar użytkownika
gruszkin

Post autor: gruszkin » pn sie 18, 2008 7:46 am

kiedys pisalem tez o tym. lozyska capy nie potrafili sprowadzic a po numerach to tak jakby im to podawac w systemie zerojedynkowym :)21 w koncu w koncu lozysko i klucze do wymiany przyslali z polski. bo klucza do piasty tez nie mieli :o to bylo na poczatku uzytkowania zielonego jaja. teraz czesci woze ze soba :wink:
nie mów do mnie z rana

jeżdże dieslem dla szatana

ŚNIEGU WYP.ERDALAJ!!

ODPOWIEDZ

Wróć do „Land Rover, Range Rover”