żeszwmordębzgrdfggdzietobyło?
Moderator: Jerry
żeszwmordębzgrdfggdzietobyło?
jak w temacie ;]
gdzie to było?
o tej blaszce, co wajche skrzyni biegow prowadzi i co sie zuzywa i co trzeba sie do niej od gory dostac, roznitowujac cos tam po drodze...
jakos nie dawno było...
nie moge znalezc.
peace!
gdzie to było?
o tej blaszce, co wajche skrzyni biegow prowadzi i co sie zuzywa i co trzeba sie do niej od gory dostac, roznitowujac cos tam po drodze...
jakos nie dawno było...
nie moge znalezc.
peace!
Landrąver Discovęry 200tdi
Re: żeszwmordębzgrdfggdzietobyło?
Roch pisze:jak w temacie ;]
gdzie to było?
jakos nie dawno było...
nie moge znalezc.
peace!
O blaszcze cośtam było - pamiętam i o sprężynce agrafkowej powodującej powrót lewarka do pionu. A ta blaszka rzeczona to u mnie jej nie ma i też żyję szczęśliwie całkiem. Wogóle konstrukcja lewarka to jakas paranoja jest... Nie dosc ze powyginany jak paragraf to jeszcze osadzony w jakimś takim pudełko-gówienku i trzyma sie na klinie, który przechodzi przez lewarek i w tym miejscu pęknąc może właśnie...
Lepiej mi powiedz gdzie tu elektryka znajde w okolicach Redy bo mi ładowanie zaniknęło.... Ale nad to morze jest qrewsko daleko z Bieszczadow........
"brazylijski serial już nie cieszy jak kiedyś...."
W Disku ? Było Fronterą jechać..bredfan pisze:Lepiej mi powiedz gdzie tu elektryka znajde w okolicach Redy bo mi ładowanie zaniknęło.... Ale nad to morze jest qrewsko daleko z Bieszczadow........

'częściej patrzę się na wschód, chyba tam patrzę od zawsze...'
gdynia, ulica wiśniowa, przecznica ulicy hutniczej.bredfan pisze:Lepiej mi powiedz gdzie tu elektryka znajde w okolicach Redy bo mi ładowanie zaniknęło.... Ale nad to morze jest qrewsko daleko z Bieszczadow........
pan stasio, myslacy chlop, powolaj sie na kolege co kiedys mieszkal w okolicy i co jezdzi takim samym dzipem co ty ;]
Landrąver Discovęry 200tdi
dzieki za odzewRoch pisze:wiśniowa, przecznica ulicy hutniczej.
pan stasio, myslacy chlop, powolaj sie na kolege co kiedys mieszkal w okolicy i co jezdzi takim samym dzipem co ty ;]

twardym trza byc... a jakie ładne łódki tu mają !TomaszRT pisze:Było Fronterą jechać..
"brazylijski serial już nie cieszy jak kiedyś...."