Freelander jakie kola??
Moderator: Jerry
-
- jestem tu nowy...
Freelander jakie kola??
Czesc jestem nowy na forum dlatego na poczatku chcialem wszystkich przywitac. Wczoraj przypadkowo kupilem freelandera i chcial bym zapytac jakie kola mozna tam zalozyc i czy istnieje jakas mozliwosc podwyzszenia tego auta?? Wiem ze Ferdek nie nadaje sie w teren ale narazie nie mam nic innego pod reka a chcial bym sie troche pobawic. Czy we freelanderze jest staly naped na dwie osie czy jakos sie go rozlacza?? do czego tak naprawde sluzy ten hamulec gorski i czy wogole sie go uzywa? Sorry za bzdurne pytania ale w temacie 4x4 jestem swiezak i nie wiem zupelnie nic. Gdyby ktos cos wiedzial i chcial sie ta wiedza podzielic to z gory wielkie dzieki. Pozdrawiam
Re: Freelander jakie kola??
to jest jakis koszmar...konikk pisze:...Wczoraj przypadkowo kupilem freelandera...

Mistrzow uprasza sie o spokoj
- nowicjusz127
Nieeeeeeeeeeeeeeeeee, nieeeeeeeeee wierzekonikk pisze:Wczoraj przypadkowo kupilem freelandera

1. proponuję zimówki z dużym klockiem jak np kormoran winter który może znakomicie służyć za namiastkę at'kówkonikk pisze:Czesc jestem nowy na forum dlatego na poczatku chcialem wszystkich przywitac. Wczoraj przypadkowo kupilem freelandera i chcial bym zapytac jakie kola mozna tam zalozyc i czy istnieje jakas mozliwosc podwyzszenia tego auta?? Wiem ze Ferdek nie nadaje sie w teren ale narazie nie mam nic innego pod reka a chcial bym sie troche pobawic. Czy we freelanderze jest staly naped na dwie osie czy jakos sie go rozlacza?? do czego tak naprawde sluzy ten hamulec gorski i czy wogole sie go uzywa? Sorry za bzdurne pytania ale w temacie 4x4 jestem swiezak i nie wiem zupelnie nic. Gdyby ktos cos wiedzial i chcial sie ta wiedza podzielic to z gory wielkie dzieki. Pozdrawiam
2. zawiechę - po co?? do jazdy po bocznych drogach i polnych powinno styknąć
3. hamulec górski - jest, służy do niczego, tzn niby pomaga
baw się dobrze i niczego dużego się nie spodziewaj - SUV i tyle
ps
Kolega ostatnio testował tiguana - ubaw po pachy ponoć zwłaszcza jak się asystent zjeżdżania włącza (pewnikiem to ten górski hamulec)
jak ktoś ma pecha to i w dupie palec złamie
LR disco 200
5 o'clock offroad team
LR disco 200
5 o'clock offroad team
promocja jakowaś, pewnie mu nie dogrzewa i tapicerka jakoś tak źle spasowanaLR_Olek pisze:Nieeeeeeeeeeeeeeeeee, nieeeeeeeeee wierzekonikk pisze:Wczoraj przypadkowo kupilem freelandera
ps
Szanowny Kolego Konikk
przypadkiem to sobie można sraj taśmę zakupić (aczkolwiek też trzeba uważać) a nie samochód
jak ktoś ma pecha to i w dupie palec złamie
LR disco 200
5 o'clock offroad team
LR disco 200
5 o'clock offroad team
kupiłes go bez kół czy jak?konikk pisze:Wczoraj przypadkowo kupilem freelandera i chcial bym zapytac jakie kola mozna tam zalozyc
nawalony byłeś?

a tak swoją drogą to ostatnio słyszałem od właściciela landziupli ( tey przy stadionie ), że w narodzie wielka promocja na frelki, zwłaszcza te po 150 000 km, bo juz sie w nich wszystko kończy

Land Rover Discovery 300tdi 96 r - zielony 

- nowicjusz127
to moim zdaniem jemu sie cos konczy.widzialem frelki o przebiegu ponad 200tys i nic sie w nich nie konczy.sbb pisze:kupiłes go bez kół czy jak?konikk pisze:Wczoraj przypadkowo kupilem freelandera i chcial bym zapytac jakie kola mozna tam zalozyc
nawalony byłeś?
![]()
a tak swoją drogą to ostatnio słyszałem od właściciela landziupli ( tey przy stadionie ), że w narodzie wielka promocja na frelki, zwłaszcza te po 150 000 km, bo juz sie w nich wszystko kończy
bo ty je w innym kraju widujesznowicjusz127 pisze:to moim zdaniem jemu sie cos konczy.widzialem frelki o przebiegu ponad 200tys i nic sie w nich nie konczy.

Land Rover Discovery 300tdi 96 r - zielony 

- wojtek_kom
-
Miłość bywa ślepa...nowicjusz127 pisze: to moim zdaniem jemu sie cos konczy.widzialem frelki o przebiegu ponad 200tys i nic sie w nich nie konczy.

Nissan-y
- nowicjusz127
- nowicjusz127
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie: