Testowaliście Nanocom? Ja miałem na kilka dni ale nie byłem w stanie załadować innej mapy niż standartowa. U kogoś zadziałało?
Używacie czegoś innego?
Moderator: Jerry
Hieny to ci, co żerują na ludzkim nieszczęściu. Sam sobie odpowiedz na swoje pytanie.nowicjusz127 pisze:czy mozesz rozwinac mysl?czy hieny to ludzie ktorzy zyja z napraw LR?Namdan pisze: hieny nic nie powiedzą![]()
Takich z trójek i sportowców to nie grzech. To przysługa dla społeczeństwa. W ramach robinhoodyzmu.czesław&jarząbek pisze:tzw konieczność dziejowa...dowaliło pogwarancyjnym szitem typu trójka/sport a tendencja spadkowa funta zmierzała ku maksimum...
pewnie, że wolałbym se kupić kolejny motór albo samochód, ale robić też czymś trza...
To po 200000 przebiegu Autologic by się zwrócił ;) A możnaby za szamana uchodzić samemu ;)czesław&jarząbek pisze:robinhoodyzm to wiesz...dla właścicieli p38 się uprawia...podnosisz opadniętego...widzisz radość w oczach właściciela...normalnie jak szaman-uzdrowiciel...pieniążek za pracę i do zobaczenia za 1000km...
:)21
Ze mną też tak było?czesław&jarząbek pisze:robinhoodyzm to wiesz...dla właścicieli p38 się uprawia...podnosisz opadniętego...widzisz radość w oczach właściciela...normalnie jak szaman-uzdrowiciel...pieniążek za pracę i do zobaczenia za 1000km...
Ale i tak płakałem jak robiłem przelew.czesław&jarząbek pisze:nie chcesz wiedzieć ile teraz kosztuje taki przypadek...Namdan pisze:ze mną też tak było?
dostałeś dobrą cenę.
a tak baj de łej...co kupiłeś?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość