Nowy poradnik kupującego LRa
Moderator: Jerry
Nowy poradnik kupującego LRa
0. LR wbrew obiegowej opinii potrafi wyciągnąć z błota Toyotę
1. LR wbrew obiegowej opinii posiada kierownicę z prawej lub lewej strony.
2. LR wbrew obiegowej opinii posiada silnik spalinowy napędzany:
a. benzyną
b. gazem LPG czy innym gówno podobnym produktem
c. dizlem
d. olejem rzepakowym
e. toluenem, benzenem
f. opałem
g. chgw (hgw jak ktoś używa alternatywnej ortografii) czym jeszcze
3. LR wbrew obiegowej opinii posiada układ przeniesienia napędu który nawet działa
4. LR wbrew obiegowej opinii posiada 4 (cztery) koła i piąte zapasowe o ile któreś nie odpadnie
5. LR wbrew obiegowej opinii NIE posiada przyczłap do bulbatora i negatywnie spolaryzowanego przełącznika hiperprzestrzeni.
6. LR wbrew obiegowej opinii NIE posiada światłowodowego czujnika rozwarstwienia się przedniej szyby.
No ......
Bo mi się chce rzygać jak czytam po raz zylionowy te same pytania
1. LR wbrew obiegowej opinii posiada kierownicę z prawej lub lewej strony.
2. LR wbrew obiegowej opinii posiada silnik spalinowy napędzany:
a. benzyną
b. gazem LPG czy innym gówno podobnym produktem
c. dizlem
d. olejem rzepakowym
e. toluenem, benzenem
f. opałem
g. chgw (hgw jak ktoś używa alternatywnej ortografii) czym jeszcze
3. LR wbrew obiegowej opinii posiada układ przeniesienia napędu który nawet działa
4. LR wbrew obiegowej opinii posiada 4 (cztery) koła i piąte zapasowe o ile któreś nie odpadnie
5. LR wbrew obiegowej opinii NIE posiada przyczłap do bulbatora i negatywnie spolaryzowanego przełącznika hiperprzestrzeni.
6. LR wbrew obiegowej opinii NIE posiada światłowodowego czujnika rozwarstwienia się przedniej szyby.
No ......
Bo mi się chce rzygać jak czytam po raz zylionowy te same pytania
LR Disco 300
LR SIII reanimacja
Chodój łópiesz
LR SIII reanimacja
Chodój łópiesz
Re: Nowy poradnik kupującego LRa
yyyy czy moge Pana o coś zapytać ?Ptak pisze: Bo mi się chce rzygać jak czytam po raz zylionowy te same pytania

adhd.. LR.. teraz 110 300Tdi
..trucizna moja i wiara..
..trucizna moja i wiara..
Re: Nowy poradnik kupującego LRa
Kto pyta nie błądziSaphira pisze:yyyy czy moge Pana o coś zapytać ?Ptak pisze: Bo mi się chce rzygać jak czytam po raz zylionowy te same pytania

LR Disco 300
LR SIII reanimacja
Chodój łópiesz
LR SIII reanimacja
Chodój łópiesz
Kup od razu dżipa i zajmuj się pierdołami. Bo dżip jest najlepszy i ładniej wyglada na kanale w warsztacie.Jekke pisze:a co jest lepsze 200 czy 300 bo nie wiem co kupić?
aha, a czy GRY60 będzie lepszy na wujazd do Albanii czy LR?
no i ile palą?
PS. i ta druga wajha to w teren?
Do Albanii najlepszy jest samochód o zwartej budowie i małej ilości wystających części mogących zostać odkręconych/urwanych przez autochtonów. Wychodzi na to że do tego celu najbardziej nadaje się dobrze zmacerowany w bieszczadzkim błocie/glucie GR.
Druga wajcha wbrew obiegowej opinii nie służy do jazdy w terenie tylko do wydobywania charakterystycznego dźwięku podczas jazdy z dużą szybkością na autobanie.
LR Disco 300
LR SIII reanimacja
Chodój łópiesz
LR SIII reanimacja
Chodój łópiesz
Poczytaj dział LR :Jekke pisze:ale @Ptak rzeczowy, cóż za ujmująca uprzejmość i kompetencja![]()
a więc kupuję LR, zapytam jeszcze na forum Nissana![]()
PS. swoją drogą, ktoś Ci chyba strunę naciągnął, skoro tyle jaaaaaaadu czuć
jakie progi są najlepsze

Kiedyś tak nie było i coraz większe smutasy jeżdżą LRami
LR Disco 300
LR SIII reanimacja
Chodój łópiesz
LR SIII reanimacja
Chodój łópiesz
A kiedy było kiedyś ?Ptak pisze: Kiedyś tak nie było i coraz większe smutasy jeżdżą LRami
Mogę prosić o próbkę tych 'legendarnych wesołych postów' ? Bo jak przeglądam stare posty z forum to jakoś różnica powalająca nie jest.
Chyba że 'kiedyś' było przed wynalezieniem internetu

Mażecie sie z C&J jak stare baby i przynosicie wstyd naszej legendarnej marce

Fakt, że kiedyś mniej było ping-pongów i odpowiedzi typu:

Ale tak samo jak kiedyś były głupie pytania (jak uzbroić Freelka do terenu, 'Czym się różni "Lock" od "Diff"?', itp.) tak teraz też trafiają sie perełki.
No. I nie marudź tylko Serię na Smołdzino szykuj bo Cię znowu z JPI pomylę i będziesz miał

Disco 300TDi MY98
No dobra ...ArturM pisze:A kiedy było kiedyś ?Ptak pisze: Kiedyś tak nie było i coraz większe smutasy jeżdżą LRami
Mogę prosić o próbkę tych 'legendarnych wesołych postów' ? Bo jak przeglądam stare posty z forum to jakoś różnica powalająca nie jest.
Chyba że 'kiedyś' było przed wynalezieniem internetu
Mażecie sie z C&J jak stare baby i przynosicie wstyd naszej legendarnej marce
Fakt, że kiedyś mniej było ping-pongów i odpowiedzi typu:
![]()
![]()
![]()
![]()
Ale tak samo jak kiedyś były głupie pytania (jak uzbroić Freelka do terenu, 'Czym się różni "Lock" od "Diff"?', itp.) tak teraz też trafiają sie perełki.
No. I nie marudź tylko Serię na Smołdzino szykuj bo Cię znowu z JPI pomylę i będziesz miał
a nie denerwuje Cię jak pozdrawiasz gościa w LR i w odpowiedzi dostajesz uniesiony środkowy palec.
LR Disco 300
LR SIII reanimacja
Chodój łópiesz
LR SIII reanimacja
Chodój łópiesz