Drgania w podłodze Disco I 200 Tdi - czy to krzyżak ???
Moderator: Jerry
- jegerborne
- jestem tu nowy...
Drgania w podłodze Disco I 200 Tdi - czy to krzyżak ???
Koledzy w przyszłym tygodniu zabieram się do wymiany krzyżaków w moim Landku (juz kwalifikują się do wymiany) ale od poaru dni zacząłem odczuwać lekkie drgania w podłodze podczas rozpędzania auta czy to może być wina krzyżaków
??????

Landek to najlepszy kumpel myśliwego...
- jegerborne
- jestem tu nowy...
- jegerborne
- jestem tu nowy...
też właśnie szukałem tej magicznej nazwyRoch pisze:to pewnie krzyzak.
zanim sie zabierzesz za busze sprawdz czy dokupic nie musisz sworznia sierżanta, zeby za jednym zamachem i to wymienic. (A Frame ball joint)

ps
jak się pizgnie z boku w koło i słychać metaliczny dźwięk to na 99% wywalony ów sworzeń
jak ktoś ma pecha to i w dupie palec złamie
LR disco 200
5 o'clock offroad team
LR disco 200
5 o'clock offroad team
- jegerborne
- jestem tu nowy...
No jak w kołojpi pisze:też właśnie szukałem tej magicznej nazwyRoch pisze:to pewnie krzyzak.
zanim sie zabierzesz za busze sprawdz czy dokupic nie musisz sworznia sierżanta, zeby za jednym zamachem i to wymienic. (A Frame ball joint)![]()
ps
jak się pizgnie z boku w koło i słychać metaliczny dźwięk to na 99% wywalony ów sworzeń

Landek to najlepszy kumpel myśliwego...
- jegerborne
- jestem tu nowy...
tył wozu i sobie napitalasz w oponę - disco buja się na boki - drgania przechodzą na sierżanta i bolec - jak wyrobiona guma to stuka (u mnie tak robijegerborne pisze:No jak w kołojpi pisze:też właśnie szukałem tej magicznej nazwyRoch pisze:to pewnie krzyzak.
zanim sie zabierzesz za busze sprawdz czy dokupic nie musisz sworznia sierżanta, zeby za jednym zamachem i to wymienic. (A Frame ball joint)![]()
ps
jak się pizgnie z boku w koło i słychać metaliczny dźwięk to na 99% wywalony ów sworzeń??????????

jak ktoś ma pecha to i w dupie palec złamie
LR disco 200
5 o'clock offroad team
LR disco 200
5 o'clock offroad team