Przeszukałem grupę ale nie znalazłem odpowiedzi więc zaczynam nowy wątek - jak było to mnie poprawcie

Mam ogrzewaną szybę przednią ale źle wklejoną bo kable od podłączenia ogrzewania sterczą w przedziale pasażerskim zamiast pod maską.... żenada ale odwalona u Niemca. Mam włącznik ogrzewania przedniej szyby na dolnym panelu tam gdzie są włączniki halogenów i tempomatu (koło popielniczki). Prześledziłem kable od włącznika - trafiają do jakiegoś większego modułu i tyle je dalej widziałem.... Problem w tym, że od strony komory silnika nie ma kabli zasilających szybę, nie ma tam żadnych bezpieczników ani przekaźnika - tak jakby tylko połowa instalacji była przygotowana...
No skoro już połowa jest to chciałem albo znaleźć drugą połowę (może jest ale jakoś zakamuflowana), albo dorobić ale zanim się zabiorę do motania dodatkowego układu to chętnie wysłucham opinii - może macie coś podobnego u siebie? Może wiecie jak to dalej fabrycznie było robione? W dokumentacji nie ma nic o ogrzewaniu przedniej szyby w DiscoI - a w zasadzie jest tylko przy okazji wymiany szyby napisane, żeby odpiąć kable zasilające.... na schematach elektrycznych nic. DiscoII ma już niestety zupełnie inną elektrykę...