Pytanie o sklep PADDOCK (www.paddockspares.com)
Moderator: Jerry
Pytanie o sklep PADDOCK (www.paddockspares.com)
Witam!
Chcialbym zamowic pare czesci do disco2 w tym sklepie i mam pytanko, korzystal ktos kiedys z ich uslug? Wysylaja do Polski? Dlugo idzie? Duzo sie placi za przesylke? Z gory dzieki za info.
Pozdrawiam,
Maciek
Chcialbym zamowic pare czesci do disco2 w tym sklepie i mam pytanko, korzystal ktos kiedys z ich uslug? Wysylaja do Polski? Dlugo idzie? Duzo sie placi za przesylke? Z gory dzieki za info.
Pozdrawiam,
Maciek
Re: Pytanie o sklep PADDOCK (www.paddockspares.com)
1.takaran pisze:Witam!
Pozdrawiam,
Maciek
2.tak
3.zależy
4.zależy
5. nie ma za co

Chce zamowic 2 poduszki tylne do zawieszenia, w pl to bedzie 2x950 a w paddoku 2x63 funty + vat wiec bardzo mi zalezy, moge nawet w jenach zaplacic i wyjechac po kuriera na granice podpowiedzcie cos jak ktos z nich korzystal 
PS. Placi sie przy odbiorze czy w ciemno i trzeba sie martwic czy czasem tira z czesciami dla mnie gdzies po drodze nie napadna?

PS. Placi sie przy odbiorze czy w ciemno i trzeba sie martwic czy czasem tira z czesciami dla mnie gdzies po drodze nie napadna?
Nie wiem jak z wysylka do polandu, wiem ze wysylaja ale na jakich zasadach nie wiem.
Kupowalem u nich maaaase, uzbroilem, glownie u nich trzy landy, raz dali ciala, pojechalem osobiscie i tak sie zrechabilitowali ze jak kupuje gdzieindziej to mam wyrzuty sumienia. Ogolnie jak dla mnie mega solidna firma. Ale mowie, ja mieszkam w UK, wiec kwestia przesylek wyglada inaczej.
... a place zawsze karta przez telefon, jakos tak najbezpieczniej.
Znaczy: skladam order online, z opcja placenia przez telefon. Oddzwania pani, albo sam dzwonie za chwile i mowie ze place za order numer lalalala...
Przyjmuja platnosc za kilka dni mam paczke. Gites
Kupowalem u nich maaaase, uzbroilem, glownie u nich trzy landy, raz dali ciala, pojechalem osobiscie i tak sie zrechabilitowali ze jak kupuje gdzieindziej to mam wyrzuty sumienia. Ogolnie jak dla mnie mega solidna firma. Ale mowie, ja mieszkam w UK, wiec kwestia przesylek wyglada inaczej.
... a place zawsze karta przez telefon, jakos tak najbezpieczniej.
Znaczy: skladam order online, z opcja placenia przez telefon. Oddzwania pani, albo sam dzwonie za chwile i mowie ze place za order numer lalalala...
Przyjmuja platnosc za kilka dni mam paczke. Gites

Ostatnio zmieniony wt gru 02, 2008 6:18 pm przez Troy, łącznie zmieniany 1 raz.
Land Rover:One Wife... Livid !
Immobilised LandRover is a moral defeat for the driver!
Immobilised LandRover is a moral defeat for the driver!
- Ryszard Giedrojć
-
Ja mam dobre wspomnienia z Paddocka, kilka razy zamawiałem części na adres w UK, raz na adres w PL.
Ponieważ na podsumowaniu transakcji automatycznie nie policzyli kosztów wysyłki do Polski (jakiś błąd skryptu) ale wygenerowali rachunek, a kartę Visa obciążyli towarem + koszty wysyłki postanowiłem zareklamować kwotę transakcji w Visa Europe.
Po dwóch miesiącach przesyłania emaili itp dostałem zwrot całej kwoty. Części też dostałem.
Ponieważ na podsumowaniu transakcji automatycznie nie policzyli kosztów wysyłki do Polski (jakiś błąd skryptu) ale wygenerowali rachunek, a kartę Visa obciążyli towarem + koszty wysyłki postanowiłem zareklamować kwotę transakcji w Visa Europe.
Po dwóch miesiącach przesyłania emaili itp dostałem zwrot całej kwoty. Części też dostałem.
Ja kupowałem kilka razy na paddocku płacąc kartą. Przesyłka docierała do do Polski do domu w ciągu trzech dni roboczych, zawsze bez pomyłek. Koszt paczki to bodajże 15 funtów. Za dwie poduch z przesyłką zapłaciłem ponad pół roku temu coś około 900zł.
Warto - to bardzo dobry sklep.
Warto - to bardzo dobry sklep.
-------------
Disco II było, Disco III było, Terrano II było, teraz Freelander 2 2.2 automat
Disco II było, Disco III było, Terrano II było, teraz Freelander 2 2.2 automat
- Żuczek
-
- Kontaktowanie:
kupowałem kilka razy i tylko raz miel wpadkę- akurat jak mi bardzo zależało na szybkości - kasę ściągneli potwierdzili wszystko tylko... zapomnieli wysłać. Wystarczył co prawda jeden telefon i paczka przyszła tyle że o tydzień za późno. Za przesyłke standardowej paczki liczą 15 funtów + vat.
Gaz- Designed for Żuczek
nieprawdasantana1 pisze:oczywiście musi być wypukła

najlepsze są karty prepaid-owe
banki oferują takie cosik do płatności internetowych np. m-bank
zasilasz konto karty kwotą na zakup + przesyłkę i masz w d... resztę - bo więcej niż na niej jest Ci nie ściągną

brałem cosik z padoka - bez problemów
PS ale tu nudy w dziale ostatnio, wszyscy na temat, nikt nie muli

tragedia

LR Rendzi stajla