Jestem tu nowy więc witam wszystkich !
Moderator: Jerry
- tomek3838
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
Jestem tu nowy więc witam wszystkich !
Jak w temacie. Jestem nowy wiec witam wszystkich uczestników forum.
Jestem tu nowy!
Def 110, 300TDi, rocznik 1997, kolor coś jakby biały!
Def 110, 300TDi, rocznik 1997, kolor coś jakby biały!
- carlos 110
-
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
wy tak na poważnie?
każdy sie teraz bedzie witał?
masakra...
kawał mi sie przypomniał...dzieci w szkole miały za zadanie domowe jakiś spektakularny kolor wymyśleć. jasiu sobie kanarkowy żółty wymyślił, ale dla pewności zadzwonił do małgosi co ona ma...no mam kanarkowy żółty...yyy...jaś po kolejnym dniu wymyślił bladoniebieski, ale coś mu nie dawało spokoju i zadzwonił do zenka...joł ziom co zapodajesz?...joł. bladoniebieski...fak.no to joł...lekcja o kolorach sie zbliża a jasio nic...ale w drodze do szkoły go natchnęło...krwistoczerwony...zajebiaszczo-zakasuje wszystkich i git.
lekcja się zaczęła, pani pyta dzieci o nietypowe zadanie...małgosia zapodała kanarkowy żółty, zenek bladoniebieski, pani na to och i ach...zbliża się kolej jasia ale...otwierają się drzwi i wchodzi dyrektor z małym afroamerykaninem [:)21]...drogie dzieci...to jest dżordź. będzie do nas chodził w ramach wymianu uczniów jakiś czas. dzieci na to joł dżordż, a pani do afroamerykanina małego...witaj dżordż. mieliśmy na dziś takie nietypowe zadanie z wymyślaniem kolorów-może na powitanie coś zaimprowizujesz...dżordż na to...krwisto czerwony...och cudownie dżordż, cudownie...a ty jasiu co wymyśliłeś?
jebany czarny

każdy sie teraz bedzie witał?
masakra...
kawał mi sie przypomniał...dzieci w szkole miały za zadanie domowe jakiś spektakularny kolor wymyśleć. jasiu sobie kanarkowy żółty wymyślił, ale dla pewności zadzwonił do małgosi co ona ma...no mam kanarkowy żółty...yyy...jaś po kolejnym dniu wymyślił bladoniebieski, ale coś mu nie dawało spokoju i zadzwonił do zenka...joł ziom co zapodajesz?...joł. bladoniebieski...fak.no to joł...lekcja o kolorach sie zbliża a jasio nic...ale w drodze do szkoły go natchnęło...krwistoczerwony...zajebiaszczo-zakasuje wszystkich i git.
lekcja się zaczęła, pani pyta dzieci o nietypowe zadanie...małgosia zapodała kanarkowy żółty, zenek bladoniebieski, pani na to och i ach...zbliża się kolej jasia ale...otwierają się drzwi i wchodzi dyrektor z małym afroamerykaninem [:)21]...drogie dzieci...to jest dżordź. będzie do nas chodził w ramach wymianu uczniów jakiś czas. dzieci na to joł dżordż, a pani do afroamerykanina małego...witaj dżordż. mieliśmy na dziś takie nietypowe zadanie z wymyślaniem kolorów-może na powitanie coś zaimprowizujesz...dżordż na to...krwisto czerwony...och cudownie dżordż, cudownie...a ty jasiu co wymyśliłeś?
jebany czarny

#noichuj
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
- nowicjusz127
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
no dobra karwa...eloł sreloł żółwik srółwik i joł...
chwile może potrwać.
Kod: Zaznacz cały
Mamy 21339 zarejestrowanych użytkowników
#noichuj
Święta prawda. Ja też witam. Masz świetne wejście Tomku - nie popsuj tegoPepek pisze:A pamiętasz żeby ktoś ostatnio się kulturalnie przywitał i nie zadał pytania : co kupić?, jakie opony, ile oleji. Nie dość że kulturalny to i defa ma

Faceci dojrzewają do 3 roku życia, a później już tylko drożeją zabawki... Disco 300 Tdi
tak ale 50 % ma 0 postówczesław&jarząbek pisze:no dobra karwa...eloł sreloł żółwik srółwik i joł...chwile może potrwać.Kod: Zaznacz cały
Mamy 21339 zarejestrowanych użytkowników
Off Road to choroba przenoszona przez błoto
HERBU BIEDRONKA
HERBU BIEDRONKA