Felgi Disco I Sunseeker
Moderator: Jerry
- jegerborne
- jestem tu nowy...
Felgi Disco I Sunseeker
Koledzy jak zapewne wiekszość z was wie jakie aluminiowe felgi ma Disco I Sunseeker, w których są specywficzne dekileki otóż w moim dwa są poważnie uszkodzone i wczoraj tak jak przewidywałem jeden już został gdzieś na drodze czy może ktoś z was wie gdzie można coś takiego kupić nie koniecznie muszą byc z logo Landka może jakieś zamienniki - będę wdzięczny za sugestie i podpowiedzi kolegów.
Pozdrawiam Darek. T
Pozdrawiam Darek. T
Landek to najlepszy kumpel myśliwego...
- jegerborne
- jestem tu nowy...
Kolego sbielak dzięki za info tylko czy to są takie których szukam nie wiem ale zaraz sie dowiem podziękować pięknie koledze chciałem....sbielak pisze:http://www.allegro.pl/item497183806_lan ... nalne.html
4 sztuki ordżinalland rover 60 zl
moge ci za kilka browcow 3 odstapic.
tez uszkodzone ;] ale sie jako tako trzymaja...
takie plasticzne wielkosci dużego kubka, chromopodobne, z jajem.
te na allegro to bardziej na "kapselki" wygladaja [czy jak to tam nazwac?]
takie plasticzne wielkosci dużego kubka, chromopodobne, z jajem.
te na allegro to bardziej na "kapselki" wygladaja [czy jak to tam nazwac?]
Ostatnio zmieniony śr gru 03, 2008 9:48 am przez Roch, łącznie zmieniany 1 raz.
Landrąver Discovęry 200tdi
- jegerborne
- jestem tu nowy...
W 300-ce z alufelgami z 1998 (nie sunseeker) są dekielki o wymiarach 68mm średnica osadzenia, 78mm średnica dekielka.jegerborne pisze:Roch poszukam raczej nowych uszkodzone już mam dzięki.....Roch pisze:moge ci za kilka browcow 3 odstapic.
Na allegro często są te z zielonym jajem, ale mają mniejszą średnicę, chyba są z jakiegoś freelandera.
Może do sunseekera pasują, nie pamiętam jakie tam są felgi.
A przy okazji, jeśli mają takie wymiary jak podałem i byś znalazł większą ilość to daj cynk, proszę ;)
NX650 

- jegerborne
- jestem tu nowy...
grzegorzh ok dam ci znać jeśli dostanę sunseeker ma felgi 16-stki te diekielki oczywiście mają logo Landka (zielone) ale wygądają jak puszka są raczej głębsze od Freelandera...grzegorzh pisze:W 300-ce z alufelgami z 1998 (nie sunseeker) są dekielki o wymiarach 68mm średnica osadzenia, 78mm średnica dekielka.jegerborne pisze:Roch poszukam raczej nowych uszkodzone już mam dzięki.....Roch pisze:moge ci za kilka browcow 3 odstapic.
Na allegro często są te z zielonym jajem, ale mają mniejszą średnicę, chyba są z jakiegoś freelandera.
Może do sunseekera pasują, nie pamiętam jakie tam są felgi.
A przy okazji, jeśli mają takie wymiary jak podałem i byś znalazł większą ilość to daj cynk, proszę