Defender 90 zbieżność po lifcie +2

wszystkie serie i modele...

Moderator: Jerry

Mały Staś

Defender 90 zbieżność po lifcie +2

Post autor: Mały Staś » śr sty 07, 2009 12:41 pm

Macie może dane do ustawienia zbieżności w aucie z zawieszeniem podniesionym o 2 cale?
Bo raczej wartościami katalogowymi nie ma się już co sugerować, skoro dotyczą seryjnego auta?
A może ustawić na "0" i sie nie przejmować? :)23
...

Awatar użytkownika
gosc

Re: Defender 90 zbieżność po lifcie +2

Post autor: gosc » śr sty 07, 2009 12:43 pm

zostaw tak jak jest i olej sprawe , chyba ze zalozysz mimosrody i powrocisz do stanu pierwotnego
Życie trzeba przeżyć tak, by wstyd było opowiadać, a przyjemnie wspominać..

Mały Staś

Post autor: Mały Staś » śr sty 07, 2009 1:26 pm

Do tej pory wogóle mnie to nie ruszało, ale w tym roku planuje kilka dalszych wyjazdów i jeśli zostawie jak jest to bardzo szybko zetnie mi opony.
W tej chwili jak ustawie kola do jazdy na wprost to prawe jedzie prosto a lewe tak jakby chciało skręcać w lewo :)21 i wogole jest rozbieżny jak placek :roll:
...

Awatar użytkownika
LR_Olek

Kontaktowanie:

Post autor: LR_Olek » śr sty 07, 2009 2:24 pm

Mały Staś pisze:Do tej pory wogóle mnie to nie ruszało, ale w tym roku planuje kilka dalszych wyjazdów i jeśli zostawie jak jest to bardzo szybko zetnie mi opony.
W tej chwili jak ustawie kola do jazdy na wprost to prawe jedzie prosto a lewe tak jakby chciało skręcać w lewo :)21 i wogole jest rozbieżny jak placek :roll:
nic ci nie zetnie..

jedz na stacje diagnostyczna, oni maja teraz takie elektroniczne wynalazki, zbieznosc ci ustawia w kazdym aucie...bezproblemowo

ODPOWIEDZ

Wróć do „Land Rover, Range Rover”