Zrob to sam, czyli zabuduwa dla defa
Moderator: Jerry
Zrob to sam, czyli zabuduwa dla defa
Witam mam defa 110 w wersji blaszak ciezarowa, wiec duzo miejsca z tylu, macie jakies linki lub doswiadczenie z zrobieniem zabudowy w srodku, jakies polki czy czos na narzedz lub czesci i inne akcesoria?
chodzi mi o to aby jakies instrukcje lub uwagi aby moc cos samemu wykonac.
chodzi mi o to aby jakies instrukcje lub uwagi aby moc cos samemu wykonac.
LR DEFENDER TD5 HT Gorbaczov
Re: Zrob to sam, czyli zabuduwa dla defa
wjedź na kanał, obejrzyj samochód od spodu(bo od dołu też wiele da się upchnąć), potem wejdź do środka... trochę wyobraźni przestrzennej, miarka, ołówek i masz wsio, wnętrze bardzo łatwo zaplanować, poczynając od podłogi, na butrach i suficie kończąc.
Gotowe rozwiązania to głównie "wyprawowe szafeczki", na narzędzia lepiej z ryfla strzelić i tylko czymś wyłożyć by nie hałasowało.
Gotowe rozwiązania to głównie "wyprawowe szafeczki", na narzędzia lepiej z ryfla strzelić i tylko czymś wyłożyć by nie hałasowało.
Land Rover made by craftsmen-driven by psychos 
always look on the bright side of life

to podstawa 
ale chodzilo mi o jakies przyklady waszych rozwiazan, zeby nie isc na latwizne i kupowac z krocie gotowych rozwiazan

ale chodzilo mi o jakies przyklady waszych rozwiazan, zeby nie isc na latwizne i kupowac z krocie gotowych rozwiazan
LR DEFENDER TD5 HT Gorbaczov
- Paweł Disco
-
- Kontaktowanie:
Paweł, LR disco200tdi
-offroad zbliża-
-offroad zbliża-

jeden z bardziej praktycznych patentów:
militarne schowki w burtach przed tylną osią

Land Rover made by craftsmen-driven by psychos 

tak z pewnością każdy z chęcią użyczy Ci swoich projektów(jeżeli wogóle takie posiada)Gorbaczov pisze:to podstawa

w sumie 1353 KM 
no replacement for displacement!

Albo poszukaj na stronach angielskich/amerykanckich/niemieckich/włoskich/australijskich - parę opisów z fotkami znajdziesz.
Jeżeli udoskonalasz coś dostatecznie długo, na pewno to spier.olisz...
fotki to nie wszystko trzeba mieć jeszcze mózg na miejscu ale ja się nie znampezet pisze:Albo poszukaj na stronach angielskich/amerykanckich/niemieckich/włoskich/australijskich - parę opisów z fotkami znajdziesz.

w sumie 1353 KM 

- nowicjusz127
jezeli jestes zainteresowany zapraszam na wyspy.zabudujemy Ci defa.mamy opracowane konstrukcje od 90ki do 130ki 

W walce z głupotą nie ma wygranych,są tylko cudem ocaleni
już Polska
już Polska
Zajrzyj tutaj: http://www.ondokeo.net/start2.htmlGorbaczov pisze:ale chodzilo mi o jakies przyklady waszych rozwiazan, zeby nie isc na latwizne i kupowac z krocie gotowych rozwiazan
I od razu zarezerwuj sobie kilka godzin czasu, bo jest co czytać i oglądać. I nie piszę tylko o zabudowie defa, ale tak w sensie całokształtu. Naprawdę super stronka

Faceci dojrzewają do 3 roku życia, a później już tylko drożeją zabawki... Disco 300 Tdi