Moderator: Jerry
Man, o to chodzi?RR V8 pisze:opracowalem lepszy patent, aparat GM HEI od biucka, cewka w kopulce i mega iskra, pozdrowionka
Ci to maja poczucie humoruYonek pisze:Poniewaź (ponieważ, kyusswa, fukking pecety) najwyraźniej padł mi moduł za który w Land Serwisie radośnie krzyknęli mi tysiąpięset po rabacie
Jasne ze moznamam pytanie: czy moźna (można!!!!) przerobić bydlaka (3.5 carburator, cewka + moduł Lucas) na aparat z modułem od 3.5 lub 3.9?
O co chcialbys sie zalozyc?czesław&jarząbek pisze:to nie jest moduł do rrc
I o tego jebańca właśnie poszło...czesław&jarząbek pisze:nie musze sie zakładać.
a nawet nie mam zamiaru.
były dwa typy.
no trzy wliczając aparat z przerywaczem.
elektronik z modułem dużym pod cewką dla 3.5 rrc/disco i wczesnego 3.9rrc(...ciach...)
A szkoda, bo chetnie bym cos wygralczesław&jarząbek pisze:nie musze sie zakładać.
a nawet nie mam zamiaru.
To co na zdjeciu jest modulem zaplonowym (ang amplifier - wzmacniacz) Lucas 9EM przykrecanym z boku aparatu Lucas 35DLM8 (pewnie to miales na mysli piszac "zintegrowany z aparatem").były dwa typy.
no trzy wliczając aparat z przerywaczem.
elektronik z modułem dużym pod cewką dla 3.5 rrc/disco i wczesnego 3.9rrc
elektronik z modułem zintegrowanym z aparatem dla 3.5 disco i 3.9 disco/rrc
a potem wprowadzili "wasted spark" w p38 i disco 4.0 na niektóre rynki.
przy czym w rozumieniu moduł mówimy o wzmacniaczu iskry.
to co na zdjęciu nie jest żadnym z w/w w związku z czym może być jedynie marginalnym wyjątkiem potwierdzającym regułę.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 10 gości