PRZERÓBKA LAMP W P 38
Moderator: Jerry
PRZERÓBKA LAMP W P 38
WITAM WSZYSTKICH,WIĘC JAK W TEMACIE ,PRZYDZWONIŁO MI SIĘ DZISIAJ DELIKATNIE PRZODEM I KORZYSTAJĄC Z OKAZJI CHCIAŁBYM ZAŁOŻYĆ LAMPU OD NOWSZEGO MODELU,CO KOLEDZY NA TO? 

Re: PRZERÓBKA LAMP W P 38
po co
czemu krzyczysz
uzyj opcji wertowania stron i znajdz ten temat gdyz byl juz poruszany

NIEWIEM CZY PAMIĘTASZ.ALE SZUKAJKA NIE DZIAŁA
dlatego napisalem zebys uzyl opcji wertowania stron czyli zebys poszukal sam
dar-man pisze:CO KOLEDZY NA TO?
ja ,nic

dar-man pisze:CO KOLEDZY NA TO?
nic

a ja jednak poproszę żeby kolega przestał krzyczećLR_Olek pisze:dar-man pisze:CO KOLEDZY NA TO?
ja ,nic
rozumiem ze dzwon to traumatyczne przeżycie
zwłaszcza jeśli chodzi o ukochany samochód ale nie od rana boli głowa i krzyki są nie wskazane

Ignorancji, nieróbstwu i niechlujstwu stanowcze nie KARWA nie
daruj sobie, P38 w oryginalnej formie jest bardzo ładny i nie ma tam co ulepszać, a nowa lampa to tylko 799zł 

rozumiem że disko jest śliczne i nie trzeba poprawiać
,ale z rr cos możnaby zrobić

i tak nie pomoze
naprawde niewiem co wy koledzy dyskotekowcy macie do p38,to dobre auto,a może żal wam,że jest wygodny,bezawaryjny,ładny,dobrze się prowadzi,itd,w przeciwieństwie do disko,przyznaje że w teren słabo się nadaje,ale większość z was tymi diskami też nie zjeżdrzacie z asfaltu,z obawy o mosty
A co się stało? Ktoś jakieś mosty w terenie pobudował? Po mostach się normalnie jedzie - tak jak po asfalcie.dar-man pisze:naprawde niewiem co wy koledzy dyskotekowcy macie do p38,to dobre auto,a może żal wam,że jest wygodny,bezawaryjny,ładny,dobrze się prowadzi,itd,w przeciwieństwie do disko,przyznaje że w teren słabo się nadaje,ale większość z was tymi diskami też nie zjeżdrzacie z asfaltu,z obawy o mosty
Do P38 nic nie mamy - śliczne auto z wyglądu. Ale jest tu taki jeden co zrobił P38 czarny PR. I wielu się tego P38 normalnie boi. Ale to cieniasy. Nic się nie przejmuj.
Disco 300TDi MY98
jestes pijany takdar-man pisze:naprawde niewiem co wy koledzy dyskotekowcy macie do p38,to dobre auto,a może żal wam,że jest wygodny,bezawaryjny,ładny,dobrze się prowadzi,itd,w przeciwieństwie do disko,przyznaje że w teren słabo się nadaje,ale większość z was tymi diskami też nie zjeżdrzacie z asfaltu,z obawy o mosty

heheheheh dobredar-man pisze:naprawde niewiem co wy koledzy dyskotekowcy macie do p38,to dobre auto,a może żal wam,że jest wygodny,bezawaryjny,ładny,dobrze się prowadzi,itd,w przeciwieństwie do disko,przyznaje że w teren słabo się nadaje,ale większość z was tymi diskami też nie zjeżdrzacie z asfaltu,z obawy o mosty
porozmawiamy za parę miesięcy jak już sie elektronicznymi wodotryskami nabawisz

a swoją drogą ile już posiadasz tę bryczkę ?
dar-man pisze:p38,to dobre auto,jest bezawaryjny,

posiadam rr dwa lata,zrobiłem 120 tys km,mam zrobione 311 tys km,prawdziwe,mam tam 170 koni,i uważam że to dobre auto,kupiłem go z zepsutym eas i grzejącym silnikiem i nie było z niczym problemugostcomp pisze:heheheheh dobredar-man pisze:naprawde niewiem co wy koledzy dyskotekowcy macie do p38,to dobre auto,a może żal wam,że jest wygodny,bezawaryjny,ładny,dobrze się prowadzi,itd,w przeciwieństwie do disko,przyznaje że w teren słabo się nadaje,ale większość z was tymi diskami też nie zjeżdrzacie z asfaltu,z obawy o mosty
porozmawiamy za parę miesięcy jak już sie elektronicznymi wodotryskami nabawisz![]()
a swoją drogą ile już posiadasz tę bryczkę ?
Świat się kończy
zadowolony użytkownik P38
zadowolony użytkownik P38

cuda się zdarzają 

czy kolega dar-man mógłby nas uświadomić, o co chodzi z tymi mostami ?
bo mój np wchodzi pod prawie każdy most
bo mój np wchodzi pod prawie każdy most

mysle ze jaja robisz,ale odpowiem,chdzi o toze w disko w 3 miesiące zaje...łem 5 mostów,jezdrzac nim raz w tygodni
no to musi być jakiś straszny teren w tym Tygodnidar-man pisze:mysle ze jaja robisz,ale odpowiem,chdzi o toze w disko w 3 miesiące zaje...łem 5 mostów,jezdrzac nim raz w tygodni

a ze się tak zapytam olej był ?
i pochwal się jakie tam kółeczka założyłeś
Jeździć to trzeba umieć 

olej był,pierwsze dwa mosty na 265/70/15 ,reszta na 265/70/16 czyli w normiegostcomp pisze:no to musi być jakiś straszny teren w tym Tygodnidar-man pisze:mysle ze jaja robisz,ale odpowiem,chdzi o toze w disko w 3 miesiące zaje...łem 5 mostów,jezdrzac nim raz w tygodni![]()
a ze się tak zapytam olej był ?
i pochwal się jakie tam kółeczka założyłeś
śmiem stwierdzić że disco nie nadaje się do przepraw