Krzyżak łacznika od kierownicy
Moderator: Jerry
Krzyżak łacznika od kierownicy
Jak w tytule - padł był mi i bardzo kolegów prosze o poradę czy dostanę jakiś zamiennik do Disco 300 2,5 TDi r96.
Probowałem znaleźć na forum taki temat, ale nie znalazłem. Prosze o poradę coby naprawić.
Probowałem znaleźć na forum taki temat, ale nie znalazłem. Prosze o poradę coby naprawić.
Re: Krzyżak łacznika od kierownicy
A po co zamiennik?boogi pisze:Jak w tytule - padł był mi i bardzo kolegów prosze o poradę czy dostanę jakiś zamiennik do Disco 300 2,5 TDi r96.

Disco 300 ES
Coby jak najszybciej kupić coś pod wymiar i ruszyć, bo mieszkam daleko i sklepu z częściami do LR pod ręką nie mam.
Pan z Inter.... powiedział, że jak mu podam jakieś wymiary tego krzyżaka to postara sie dopasować - i o te dane mi sie rozchodzi, w rzeczy samej ( jakiś numer, itp). Z góry dzięki za pomoc
Pan z Inter.... powiedział, że jak mu podam jakieś wymiary tego krzyżaka to postara sie dopasować - i o te dane mi sie rozchodzi, w rzeczy samej ( jakiś numer, itp). Z góry dzięki za pomoc
www.lr.plboogi pisze:Coby jak najszybciej kupić coś pod wymiar i ruszyć, bo mieszkam daleko i sklepu z częściami do LR pod ręką nie mam.
w zakładce dealerzy znajdujesz odpowiedniego ( najbliższego ) i już.
Disco 300 ES
Jerry pisze:http://www.lr.plboogi pisze:Coby jak najszybciej kupić coś pod wymiar i ruszyć, bo mieszkam daleko i sklepu z częściami do LR pod ręką nie mam.
w zakładce dealerzy znajdujesz odpowiedniego ( najbliższego ) i już.
juryś, to zbyt proste...

Stary juz jestem to i ludzkim głosem zaczynam mówic... 

Disco 300 ES
Prosze Admina o zamknięcie wątku - kasztany zamiast konkretów zaczynaja sie pojawiać.
Koledze Jerremu bardzo dziekuję za pomoc (sic).
boogi pisze:Prosze Admina o zamknięcie wątku - kasztany zamiast konkretów zaczynaja sie pojawiać.
(sic).

o ranyyyyboogi pisze:Prosze Admina o zamknięcie wątku - kasztany zamiast konkretów zaczynaja sie pojawiać.
jak ludziom juz w tak prostych sprawach trzeba pomagac,to ja przepraszam...
a w ogole, kto mi pomoze,bo nie wiem czy zrobic sobie kanapke z szynka czy z kawiorem, gdzie znajde jakies menu sniadaniowe?

Olek cfffaniaczku skąd masz takie czaderskie ikony

Frontera 2,4 zagazowana, Disco II
Alfa Romeo Sprint.
Alfa Romeo Sprint.
Cóż, nie każdy jest tak mądry jak Waćpan - skoro pyta.
Słuszna okazała sie maksyma naszych przodków - ze nie ma głupich odpowiedzi, sa tylko głupie pytania.
Jako napisałem w poście wyżej: dziękuję za wszelką pomoc wysoce merytorycznym j.w. Panom i proszę Admina o zamknięcie wątku.
Słuszna okazała sie maksyma naszych przodków - ze nie ma głupich odpowiedzi, sa tylko głupie pytania.
Jako napisałem w poście wyżej: dziękuję za wszelką pomoc wysoce merytorycznym j.w. Panom i proszę Admina o zamknięcie wątku.
Proś proś, jakby to JE Kościotrup nie miał ciekawszych zajęć od zamykania wątków w dziale LR.. 

'częściej patrzę się na wschód, chyba tam patrzę od zawsze...'
http://www.cosgan.de/smilie.php?wahl=15 ... rschiedenePiotrul pisze:Olek cfffaniaczku skąd masz takie czaderskie ikony![]()
LR_Olek pisze:http://www.cosgan.de/smilie.php?wahl=15 ... rschiedenePiotrul pisze:Olek cfffaniaczku skąd masz takie czaderskie ikony![]()
No to się teraz zacznie

Disco TD5 '01 +lift [jego]
SALLAAA [jej]
SALLAAA [jej]
teraz to bedzie tutaj tak

Życie trzeba przeżyć tak, by wstyd było opowiadać, a przyjemnie wspominać..
Gwoli ścisłości to akurat było odwrotnie - nie ma głupich pytań, sa tylko głupie odpowiedziboogi pisze:Słuszna okazała sie maksyma naszych przodków - ze nie ma głupich odpowiedzi, sa tylko głupie pytania.

Faceci dojrzewają do 3 roku życia, a później już tylko drożeją zabawki... Disco 300 Tdi
Czyli aluzju poniał 

Generalnie nie spotkalem sie aby ktos wymienial tylko krzyzak. Potrzebujesz raczej caly przegub.
O taki:

O taki:

LR Defender 90 300Tdi