LT230 - w którą stronę kręci PTO
Moderator: Jerry
LT230 - w którą stronę kręci PTO
Mam szybkie pytanie: w którą stronę na biegach do przodu kręci wyjście na PTO w skrzyni LT230.
Patrząc od tył samochodu - zgodnie z ruchem wskazówek zegara, czy przeciwnie?
Re: LT230 - w którą stronę kręci PTO
Nikt
Nie będzie nawet: "wejź se pokręć to zobaczysz"
(ps. nie zobaczę bo musze wpierw rozkręcić a do weekendu daleko
)

(ps. nie zobaczę bo musze wpierw rozkręcić a do weekendu daleko

wejdz se pokrec to zobaczysz
NIE WIEM JAKA TO SKRZYNIA LT230,ALE U MNIE W DYSCO KRĘCI SIĘ W TĄ STRONE CO SILNIK,CZYLI JAK PATRZYSZ OD TYŁU TO ODWROTNIE NIŻ ZEGARMichalM pisze:Mam szybkie pytanie: w którą stronę na biegach do przodu kręci wyjście na PTO w skrzyni LT230.
od kiedy silnik kreci sie odwrotnie niz zegar?dar-man pisze:NIE WIEM JAKA TO SKRZYNIA LT230,ALE U MNIE W DYSCO KRĘCI SIĘ W TĄ STRONE CO SILNIK,CZYLI JAK PATRZYSZ OD TYŁU TO ODWROTNIE NIŻ ZEGARMichalM pisze:Mam szybkie pytanie: w którą stronę na biegach do przodu kręci wyjście na PTO w skrzyni LT230.

-
-
drogi pamiętniczku a jeżeli u mnie silnik jak by nie patrzećdar-man pisze: NIE WIEM JAKA TO SKRZYNIA LT230,ALE U MNIE W DYSCO KRĘCI SIĘ W TĄ STRONE CO SILNIK,CZYLI JAK PATRZYSZ OD TYŁU TO ODWROTNIE NIŻ ZEGAR

florynka, sprawdz w ktora strone sie nie kreciFlor pisze:drogi pamiętniczku a jeżeli u mnie silnik jak by nie patrzećdar-man pisze: NIE WIEM JAKA TO SKRZYNIA LT230,ALE U MNIE W DYSCO KRĘCI SIĘ W TĄ STRONE CO SILNIK,CZYLI JAK PATRZYSZ OD TYŁU TO ODWROTNIE NIŻ ZEGARsię nie kręci
to czy mam się martwić

No to kurna mnie zakręciliście ... se sprawdzę więc