Krótko i na temat: od dzisiaj skruszony

Zanabyłem Szampańskoje Diskotekoje TD5 2000 jednocześnie otwierając rachunek kredytowy u zaprzyjaźnionego mechaniora

Nie ma się co rozpisywać o konretach, niech zaczną lecieć kasztany

Moderator: Jerry
najszczersze kondolencjeVFRED pisze:Witam Was oszołomy zielonojajowe![]()
Krótko i na temat: od dzisiaj skruszonypo rocznej przerwie powróciłem do rodziny.
Zanabyłem Szampańskoje Diskotekoje TD5 2000 jednocześnie otwierając rachunek kredytowy u zaprzyjaźnionego mechaniora![]()
Nie ma się co rozpisywać o konretach, niech zaczną lecieć kasztany
Jak ochłonę to mszę zamówię w intencji wszystkich dyskotek w okolicy, a w szczególności mojejCzosnek niedźwiedzi pisze:No proszę, kolejne disco w okolicy.
Kondolencje
VFRED pisze:Jak ochłonę to mszę zamówię w intencji wszystkich dyskotek w okolicy, a w szczególności mojejCzosnek niedźwiedzi pisze:No proszę, kolejne disco w okolicy.
Kondolencje
No to Panie Czosnku, jakiś piknik można by urządzić przy weekendzie
W Kobyłce śmiga jeszcze disco Marcin (geodeta) - nota bene disco jest po mnie
Więc to już czy dyskoteki
Tylko ja pierwsze co to musze oponki zmienić na AT bo mam teraz jakieś asfaltówki. Samobójstwo z nimi w teren jechać.
Na AT jest trochę lepiej, one są prawie jak terenowe, a prawie jak wiadomo robi dużą różnicęVFRED pisze:Tylko ja pierwsze co to musze oponki zmienić na AT bo mam teraz jakieś asfaltówki. Samobójstwo z nimi w teren jechać.
To jak spotkasz Marcina to go pozdrów ...VFRED pisze:
Tylko ja pierwsze co to musze oponki zmienić na AT bo mam teraz jakieś asfaltówki. Samobójstwo z nimi w teren jechać.
Mogę się dołożyć do tej mszy. Do Beeftown mam blisko, a sezonie działkowym co tydzień tranzytem jestem.borkows pisze:Vfred ale tą mszę to leć szybciutko zamówić...
To się muszę wtrącić, jako mieszkaniec Marek i posiadacz RRC;)VFRED pisze:Jak ochłonę to mszę zamówię w intencji wszystkich dyskotek w okolicy, a w szczególności mojejCzosnek niedźwiedzi pisze:No proszę, kolejne disco w okolicy.
Kondolencje
Ciekawe , która parafia się wzbogaci mszą za LRyrorvik pisze:To się muszę wtrącić, jako mieszkaniec Marek i posiadacz RRC;)
Trza się spotkać![]()
na pielgrzymkę się zmawiająTRAWOLT pisze:kółko różańcowe organizujecie?![]()
przynajmniej optymiści, łudzą się, że dojadąFlor pisze: na pielgrzymkę się zmawiają
a pewnie, ze dojadą ... i co więcej pewnie jeszcze wrócąTRAWOLT pisze:przynajmniej optymiści, łudzą się, że dojadąFlor pisze: na pielgrzymkę się zmawiają![]()
w sumie takrorvik pisze:A ty co, zazdrościsz??
to trenujcie już kondycję, pchanie dość wyczerpujące może byćborkows pisze:I to o własnych siłach ...
Znam nawet fajny kanałek do przejechaniarorvik pisze:To się muszę wtrącić, jako mieszkaniec Marek i posiadacz RRC;)VFRED pisze:Jak ochłonę to mszę zamówię w intencji wszystkich dyskotek w okolicy, a w szczególności mojejCzosnek niedźwiedzi pisze:No proszę, kolejne disco w okolicy.
Kondolencje
Trza się spotkać![]()
r
TaaaaaCzosnek niedźwiedzi pisze:Znam nawet fajny kanałek do przejechania
Zależy oczywiście gdzie stał, ale może się nagrało na jakiejś kamerze przemysłowej w okolicy?TRAWOLT pisze:w sumie takrorvik pisze:A ty co, zazdrościsz??dawno nie jeździłem
ale i tak sobie nigdzie nie pojeżdżę
jakiś kutas wczoraj przeciął mi dwie opony![]()
świat takich pojebów nosi![]()
a takie śliczne były ... hamerykańskie![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość