pozdrawiam Darek
Moderator: Jerry
A po co? nie prościej jest centralny kokpit rozebrać?andy4269 pisze:, tylko tyle żeby to zrobić to trzeba wyjąć reduktor,
Pierwszy błąd. Trzeba najpierw jedno, potem drugieByłem dziś w lesie na małej przejażdżce, zapiałem blokadę i reduktor.
Jest jeden plus tej sytuacji: ze stojącego startu na światłach jesteś zawsze pierwszy.proszę o porady co z tym zrobić bo disco jeździ tylko na reduktorze
alez jak to mozliwe?Snow07 pisze: Po wyjeździe blokadę da się wyłączyć, ale reduktora nie.
andy4269 pisze:może i można, ale coś mnie się wydaje że za proste by to było i tak nie do końca dokładnie, się da to zrobić.![]()
ale można zawsze na parę razyco by zajęcie było (tylko że w disco wajcha jest z przodu a nie z tyłu jak u ciebie w rr)
jak mawial radziecki poeta sofronow...Yonek pisze:No normalnie, diflok się rozłancza a reduktor nie. To dwa osobne wodziki som.
Olo to moja kwestia raczej?LR_Olek pisze: jak mawial radziecki poeta sofronow...
Aaaaa...LR_Olek pisze:jak mawial radziecki poeta sofronow...Yonek pisze:No normalnie, diflok się rozłancza a reduktor nie. To dwa osobne wodziki som.
jesli uzytkownik lr nie ma pojecia co sie stalo,to znaczy iz i tak nie bedzie wiedzial jak to naprawic...
![]()
wiec po co pyta co sie wypielo z mechanizmu jak i tak nie bedzie wiedzial gdzie sie wypielo.
no... oby mi to ostatni raz byloYonek pisze: sarcasm in youre voice nie załapałłem...
jedz do warsztatunowicjusz127 pisze:Olo to moja kwestia raczej?LR_Olek pisze: jak mawial radziecki poeta sofronow...
no jak nie jak tak, naprawił se przecież, wystarczy dobra rada zamiast wbijania kolejnej szyderczej szpilkiLR_Olek pisze:jak mawial radziecki poeta sofronow...Yonek pisze:No normalnie, diflok się rozłancza a reduktor nie. To dwa osobne wodziki som.
jesli uzytkownik lr nie ma pojecia co sie stalo,to znaczy iz i tak nie bedzie wiedzial jak to naprawic...
łe tam malinowy olek kurna olek jak zawsze smerf marudaCzosnek niedźwiedzi pisze:no jak nie jak tak, naprawił se przecież, wystarczy dobra rada zamiast wbijania kolejnej szyderczej szpilkiLR_Olek pisze:jak mawial radziecki poeta sofronow...Yonek pisze:No normalnie, diflok się rozłancza a reduktor nie. To dwa osobne wodziki som.
sbb pisze:łe tam malinowy olek kurna olek jak zawsze smerf marudaCzosnek niedźwiedzi pisze:no jak nie jak tak, naprawił se przecież, wystarczy dobra rada zamiast wbijania kolejnej szyderczej szpilkiLR_Olek pisze: jak mawial radziecki poeta sofronow...
co racja to racjaborkows pisze:
Bez takich "smerfów marudów" forum by koloryt straciło![]()
a ... no i każdy który zadaje pytanie by odpowiedź jeszcze dostał od razu![]()
Co to za forum by wtedy było ...Nuda Panie ...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości