końcówki wtrysków 300 tdi
Moderator: Jerry
końcówki wtrysków 300 tdi
czy ma ktoś namiar na jakieś zamienniki, bo zaczęły lać a koszt boscha to około 190 zł. 

Re: końcówki wtrysków 300 tdi
Jak masz dostęp po 190zł/szt. to bierz i nie narzekaj. Cena bardzo dobra.
To cały wtryskiwacz i musi przynajmniej tyle kosztować.
To cały wtryskiwacz i musi przynajmniej tyle kosztować.
łoś też człowiek
brac i nie narzekac do mojego VOLVO FH12 koszt wtrysku 1200zł netto w promocji jest ich 8 i najlepiej wymienić wszystkie bo jak jeden zaczoł lać to i reszta zaraz padnie a rozebrać silnik w takim VOLVIAKU to koszt 3000 zł wiec nie ma co narzekac i zacisnac zeby i płacic.SkinMar pisze:czy ma ktoś namiar na jakieś zamienniki, bo zaczęły lać a koszt boscha to około 190 zł.
A tak apropo brac boscha i nie kombinowac napewno na jakosci nie ma co oszczedzac. A tak dla twojej wiedzy na przyszłość co któryś zbiornik paliwa zalej na cały zbiornik 1l dynksu i 1l oleju do 2 sówa napewno podniesiesz żywotność wtrysków najczestsza przyczyna padania jest woda w paliwie a to przy takich zimach jak ta jest nieuniknione (poprostu sie skrapla w zbiorniku od tęperatury)
LAND ROVER DISCOVERY 200 alias "POKRAK"
LAND ROVER DISCOVERY 300 alias "ROBUR"
pali 12-14 ropy, a wtryski sprawdziłem u pompiarza tragedia.Wiechu pisze:jakie masz w ogóle objawy, że padła taka diagnoza ?

może ktoś je szczotką drucianą oczyścił
Do wyboru masz boscha, albo boscha. Także będzie łatwo.
Wszystkie leją ?

Do wyboru masz boscha, albo boscha. Także będzie łatwo.

Wszystkie leją ?
łoś też człowiek
trudny wybór
dzieki!!
Wszystkie kiedyś zaoszczędziłem na paliwie i zatarłem pompę
Oszczędności widzę nadal się mszczą

Wszystkie kiedyś zaoszczędziłem na paliwie i zatarłem pompę

Oszczędności widzę nadal się mszczą

Na tanie zeczy stać tylko bogatych bo mogą zapłacić drugi raz
pamietaj o tym 

LAND ROVER DISCOVERY 200 alias "POKRAK"
eh misie, trzeba było uwzględnić ceny materiałów eksploatacyjnych przy wyborze samochoduPIENIO pisze:brac i nie narzekac do mojego VOLVO FH12 koszt wtrysku 1200zł netto w promocji jest ich 8SkinMar pisze:czy ma ktoś namiar na jakieś zamienniki, bo zaczęły lać a koszt boscha to około 190 zł.

Ja u pijawek z wieliczki zostawiłem... 60zł za końcówkę

Land Rover made by craftsmen-driven by psychos 
always look on the bright side of life

Wąż pisze:eh misie, trzeba było uwzględnić ceny materiałów eksploatacyjnych przy wyborze samochoduPIENIO pisze:brac i nie narzekac do mojego VOLVO FH12 koszt wtrysku 1200zł netto w promocji jest ich 8SkinMar pisze:czy ma ktoś namiar na jakieś zamienniki, bo zaczęły lać a koszt boscha to około 190 zł.
jakbys obliczyl koszt drutu ktory juz zuzyles w stosunku do ilosci km ,to i tak bys nie byl na plus

i co z tego, jak to i tak nie jedzieWąż pisze:

łoś też człowiek
ale ze placzesz ze drogo czy cieszysz sie ze tanio?Wąż pisze: Ja u pijawek z wieliczki zostawiłem... 60zł za końcówkę

płacze, że w "niezniszczalnej i zajebiaszczej" maszynie znów musiał coś naprawiaćLR_Olek pisze:ale ze placzesz ze drogo czy cieszysz sie ze tanio?Wąż pisze: Ja u pijawek z wieliczki zostawiłem... 60zł za końcówkę

LR Rendzi stajla 

Tanio, to te same wtryski co w perkinsie, gadałem z pompiarzem i gdzie indziej bym podobnie zapłaciłLR_Olek pisze:ale ze placzesz ze drogo czy cieszysz sie ze tanio?Wąż pisze: Ja u pijawek z wieliczki zostawiłem... 60zł za końcówkę

Trawolt, czym jest wymiana jednej końcówki regulacja trzech+zawory wobec mistycznych przeżyć w trakcie przekraczania setki serią w dieslu

Pora zainwestować w hełmofon

Ty ją lepiej jakimiś kilkoma workami piachu dociąż, by nie odleciała, skoro drugą nadświetlną osiągaWąż pisze:wobec mistycznych przeżyć w trakcie przekraczania setki serią w dieslu![]()
Pora zainwestować w hełmofon

LR Rendzi stajla 

worków dużo by być musiało, tylne resory zaczynają wybierać dopiero gdy wrzucam silnik na pakę, czyli jakieś 250kg
ale wtedy nierówności wybiera jak disco jeśli nie lepiej

ale wtedy nierówności wybiera jak disco jeśli nie lepiej