Moderator: Jerry
czesław&jarząbek pisze:ja bym dał osiem motocyklowych
![]()
i korbę... bez korby go nie obróci...lysy76 pisze:A dlaczego 16?
lepiej dwa od S-21.
petercapri pisze:Anglicy robili takie rzeczy, i wiele innych
LR_Olek pisze: ja proponuje szesnacie z kosiarek do trawy
kto da wiecej?
Staram sie byc w tym mocnyczesław&jarząbek pisze:ooo...jaki foch...
![]()
Zapewne jest to poparte sporym doswiadczeniem w budowie silnikowczesław&jarząbek pisze: akurat olo ma rację.
Moze byc dwa strombergi, cztery, moze byc ich tez 16 jak ktos sie uprze. Chodzi mi o wymiane informacji, ktos sprobowal opisal, sprawdzil i jakas konkluzja wyszla? Porownanie do oryginalu?czesław&jarząbek pisze: cztery sztrombergi zamiast dwóch to żadne aj waj. równie dobrze mogłoby być ich 16, a i tak bedzie do dupy.
No to napisz jeszcze dlaczego te hamerykanskie holleye, a nie np wtrysk z megaskłirtem i jak sie to ma do osiagow, napisz tez, dalaczego nie warto kombinowac, ze "sztrombergami", jakie roznice w mocy/momencie, co warto zrobic, a czego nie wartoczesław&jarząbek pisze: jeżeli gaźnik to podejście amerykańskie...czterogardzielowy, dwuprzelotowy, opadowy...holley, weber, edelbrock, bf-carter, cokolwiek byle z sensem...
a nie te zacipiacze podciśnieniowe z ery kamienia łupanego
Panie "ekspert", a gdzie pan widzisz te sztrombergi?czesław&jarząbek pisze: cztery sztrombergi zamiast dwóch to żadne aj waj. równie dobrze mogłoby być ich 16, a i tak bedzie do dupy.
mógłbym podać jakieś ideologiczno-merytoryczne powody dla których nie napisze. ale nie bede wymyślał.proboszcz pisze:No to napisz jeszcze dlaczego
zgadlesproboszcz pisze:Zapewne jest to poparte sporym doswiadczeniem w budowie silnikow![]()
ty sie fiflak nie nadymaj jak puzon...póki co to z gadaniny twoich rekomendowanych wyszło...nicGAZFAN pisze:Miętek
No to siedz cicho, zamiast pierniczyc glupoty i rozdupczac watek.czesław&jarząbek pisze:mógłbym podać jakieś ideologiczno-merytoryczne powody dla których nie napisze. ale nie bede wymyślał.
poprostu mi się nie chce.
petercapri pisze:No to siedz cicho, zamiast pierniczyc glupoty i rozdupczac watek.czesław&jarząbek pisze:mógłbym podać jakieś ideologiczno-merytoryczne powody dla których nie napisze. ale nie bede wymyślał.
ta?petercapri pisze:No to siedz cicho, zamiast pierniczyc glupoty i rozdupczac watek.
no i wlasnie straciles jedyna szanse na pomoc w tym temaciepetercapri pisze:No to siedz cicho, zamiast pierniczyc glupoty i rozdupczac watek.czesław&jarząbek pisze:mógłbym podać jakieś ideologiczno-merytoryczne powody dla których nie napisze. ale nie bede wymyślał.
jam Ci ich nierekomendował bo żem bo audiencji dzwonilczesław&jarząbek pisze:ty sie fiflak nie nadymaj jak puzon...póki co to z gadaniny twoich rekomendowanych wyszło...nicGAZFAN pisze:Miętek
a tak btw...media dziś do mnie dzwoniły czy mogą być i czy będzie dach nad głową
i zapewniały że się zmieniły i nie śpią pod autem
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość