Jak ktoś posiada LR Discovery III
Moderator: Jerry
-
-
Jak ktoś posiada LR Discovery III
Tak mi się wynalazło, gdyby ktoś gdzieś nabył, lub chciał nabyć LR DIII to taka mała przestoga:
http://www.motogazeta.mojeauto.pl/Aktua ... 04699.html
Być może odgrzewane kluski, być może ktoś skożysta.
http://www.motogazeta.mojeauto.pl/Aktua ... 04699.html
Być może odgrzewane kluski, być może ktoś skożysta.
Chamstwo należy zwalczać napalmem
http://www.free-clinic.org/
- nowicjusz127
Re: Jak ktoś posiada LR Discovery III
no i?
popatrz na date już dawno po akcji.
W walce z głupotą nie ma wygranych,są tylko cudem ocaleni
już Polska
już Polska
Łee...Usterka może się objawiać obniżoną mocą silnika, wyczuwalnym zapachem paliwa, głośną pracą silnika, lub wyciekiem paliwa na tylną części silnika.
I to niby ma być "usterka"?

Jeżeli udoskonalasz coś dostatecznie długo, na pewno to spier.olisz...
-
-
no wiem ale może ktoś "igłe" z Niemiec kupił?nowicjusz127 pisze:no i?

Chamstwo należy zwalczać napalmem
- nowicjusz127
ty nie masz pojęcia o czym piszesz więc już nie drąż tematu.wiesz jak działa taka akcja serwisowa?nawet jak kupisz z Rzeszy auto w którym akcja nie została wykonana(w co wątpię) to przy pierwszej wizycie w ASO zostanie to wychwycone przez obsługę.i pod warunkiem że akcja jeszcze jest otwarta zostanie wykonana gratis.jeśli jest zamknięta musisz sobie zapłacić sam.
poza tym jak byś uważnie przeczytał co wkleiłeś,zastanowił sie nad tym,to sam doszedłbyś do wniosku że raczej problem już został rozwiązany i raczej ciężko kupić auto bez wykonanej wymiany.
poza tym jak byś uważnie przeczytał co wkleiłeś,zastanowił sie nad tym,to sam doszedłbyś do wniosku że raczej problem już został rozwiązany i raczej ciężko kupić auto bez wykonanej wymiany.
już Polska
już Polska
tey nowicjusz, ty jak rano wstajesz to od razu wkurwiony, nie ?

Land Rover Discovery 300tdi 96 r - zielony 

sbb pisze:tey nowicjusz, ty jak rano wstajesz to od razu wkurwiony, nie ?
![]()
![]()
dlaczego sie czepisza mowicjusza?
wkurwiaja go glupie wypowiedzi i pytania...

wszystko go drazniLR_Olek pisze: wkurwiaja go glupie wypowiedzi i pytania...
taki typ - smerf maruda, ale nie jest sam, rzekłbym : smerfuf-maruduf ci u nas dostatek

- nowicjusz127
jaka tam maruda
wklejać tylko po to żeby wklejać?i jeszcze starocie?a nie lepiej było wkleić info,że jest już dostępny Freelander 2 z systemem Start Stop?
może wkleić dla kogoś instrukcję obsługi Polskiego Fiata 126p?

wklejać tylko po to żeby wklejać?i jeszcze starocie?a nie lepiej było wkleić info,że jest już dostępny Freelander 2 z systemem Start Stop?

może wkleić dla kogoś instrukcję obsługi Polskiego Fiata 126p?

już Polska
już Polska
wklej instrukcję zastawy, taki jeden ma taki awatar to może mu się przydaćnowicjusz127 pisze: może wkleić dla kogoś instrukcję obsługi Polskiego Fiata 126p?

- nowicjusz127
już Polska
już Polska
- nowicjusz127
nie nie.on jest niedobry,zawsze krzyczy,jest bardzo nerwowy i zawsze jego musi być na wierzchusbb pisze:wklej instrukcję zastawy, taki jeden ma taki awatar to może mu się przydaćnowicjusz127 pisze: może wkleić dla kogoś instrukcję obsługi Polskiego Fiata 126p?

już Polska
już Polska
- Damian
-
- Kontaktowanie:
z tym ostatnim to zupełnie jak u Ciebienowicjusz127 pisze:nie nie.on jest niedobry,zawsze krzyczy,jest bardzo nerwowy i zawsze jego musi być na wierzchusbb pisze:wklej instrukcję zastawy, taki jeden ma taki awatar to może mu się przydaćnowicjusz127 pisze: może wkleić dla kogoś instrukcję obsługi Polskiego Fiata 126p?
![]()
![]()

the lifestyle you've ordered is currently out of stock.
LR
LR
- nowicjusz127
jak nie jak tak
firma dba o pracowników 

już Polska
już Polska
- Damian
-
- Kontaktowanie:
ekspirjens? 
swoją drogą na filmach z w/w robią figury takie, gdzie większości ofrojderów krzyczy "asekuuuuuraaaacjaaaaaa!"

swoją drogą na filmach z w/w robią figury takie, gdzie większości ofrojderów krzyczy "asekuuuuuraaaacjaaaaaa!"

the lifestyle you've ordered is currently out of stock.
LR
LR
A feee....nowicjusz127 pisze: zawsze jego musi być na wierzchu![]()
![]()
Bezwstydnik

Jeżeli udoskonalasz coś dostatecznie długo, na pewno to spier.olisz...
no proszę, a na ramki w classicach, żadnej akcji nie byłonowicjusz127 pisze:no i?

Land Rover made by craftsmen-driven by psychos 
always look on the bright side of life

always look on the bright side of life

Eeee tam! Mnie się najbardziej podoba to "przy pierwszej wizycie w ASO" - jasne wiem, że to D3, ale Drogi Nowicjuszu, w PL powoli pojawiają się takie auta w tym roczniku, które ASO zobaczą tylko wtedy gdy nieautoryzowany serwis mający komputer rozłoży ręce - np. we Wrocławiu Autologiców już jest chyba ze 3 abo i 4 - osobiście widziałem w tych miejscach D3 na serwisie, więc pewne (fakt małe bo małe) niebezpieczeństwo istnieje, gdyż raczej słabo widzę sytuację by takie NIE-ASO z kompem powiedziało Panu X, że jego D3 podlega akcji serwisowej
.
Oczywiście mogę się mylić, ale tutaj miarodajna byłaby wypowiedź Czesława lub innych Kolegów z forum, którzy pracują na kompach obsługujących LR czy są w stanie podczas serwisu wykryć, że to auto podlega takiej czy innej akcji?
Jak to Panowie jest?
Karolek

Oczywiście mogę się mylić, ale tutaj miarodajna byłaby wypowiedź Czesława lub innych Kolegów z forum, którzy pracują na kompach obsługujących LR czy są w stanie podczas serwisu wykryć, że to auto podlega takiej czy innej akcji?
Jak to Panowie jest?
Karolek
-------------
Disco II było, Disco III było, Terrano II było, teraz Freelander 2 2.2 automat
nowicjusz127 pisze: może wkleić dla kogoś instrukcję obsługi Polskiego Fiata 126p?

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=606735074
ja też bym krzyczał, bo ja wysokości i przechyłów nie lubię, ale ja ofrołder nie jestem, więc mnie to waliDamian pisze:ekspirjens?

LR Rendzi stajla 

- nowicjusz127
takie info dostępne jest tylko dla ASO.Karolek_C pisze:Eeee tam! Mnie się najbardziej podoba to "przy pierwszej wizycie w ASO" - jasne wiem, że to D3, ale Drogi Nowicjuszu, w PL powoli pojawiają się takie auta w tym roczniku, które ASO zobaczą tylko wtedy gdy nieautoryzowany serwis mający komputer rozłoży ręce - np. we Wrocławiu Autologiców już jest chyba ze 3 abo i 4 - osobiście widziałem w tych miejscach D3 na serwisie, więc pewne (fakt małe bo małe) niebezpieczeństwo istnieje, gdyż raczej słabo widzę sytuację by takie NIE-ASO z kompem powiedziało Panu X, że jego D3 podlega akcji serwisowej.
Jak to Panowie jest?
Karolek
bardzo mnie cieszy ze coraz więcej D3/RRS sie pojawia w PL.serio bo kiedyś wróce do PL tyle że nie z Autologicem a IDS

już Polska
już Polska
-
-
- Kontaktowanie:
Czy ktoś zabrania tym właścicielom serwisowania auta w ASO?Karolek_C pisze:Eeee tam! Mnie się najbardziej podoba to "przy pierwszej wizycie w ASO" - jasne wiem, że to D3, ale Drogi Nowicjuszu, w PL powoli pojawiają się takie auta w tym roczniku, które ASO zobaczą tylko wtedy gdy nieautoryzowany serwis mający komputer rozłoży ręce - np. we Wrocławiu Autologiców już jest chyba ze 3 abo i 4 - osobiście widziałem w tych miejscach D3 na serwisie, więc pewne (fakt małe bo małe) niebezpieczeństwo istnieje, gdyż raczej słabo widzę sytuację by takie NIE-ASO z kompem powiedziało Panu X, że jego D3 podlega akcji serwisowej.
Jak to Panowie jest?
Karolek
Stajnia: RR 99 RRC i GAZ 69 

Ad GAZFAN - nie nikt nie zabrania, ale takie są realia, że nie wszyscy posiadacze D3 zakupionego na rynku wtórnym pojadą do ASO. Wiem, że w Twoim interesie jest by pojechali, ale taki lajf 
Karolek

Karolek
-------------
- nowicjusz127
dobra TDV6 powiedzmy opędzi sie bez ASO.tyle ze TDV8,i supercharged już raczej cieńko widzę bez ASO.frelek 2 tak samo
już Polska
już Polska
Tego to nie potrafię zrozumieć. Jak ktoś ma tyle kasy na auto, właściwie nowe, to oszczędzać na serwisie te parę złotych (piszę parę, patrząc ciągle na cenę zakupu...)Karolek_C pisze:Ad GAZFAN - nie nikt nie zabrania, ale takie są realia, że nie wszyscy posiadacze D3 zakupionego na rynku wtórnym pojadą do ASO. Wiem, że w Twoim interesie jest by pojechali, ale taki lajf
Karolek