dobre

Moderator: Jerry
Jakie rokokokorafi 109 pisze:co chcecie
to wersja w stylu póżne rokokoko, czy jakoś tak..![]()
rok produkcji by sie zgadzał
kryzys panie kryzys...rafanti pisze:w zasadzie to szukamy samochodu bo nasz nissan się kończy. Muszę porozmawiać z żoną - w zasadzie ona by chętnie defem jeździła, choć co prawda raczej 90 - taki mały samochodzik do miasta.... Ale kto wie - te złocenia... Jedyne co mnie powstrzymuje to cena.
...albo harlem przełomu wiekówsla66 pisze:Jakie rokokokorafi 109 pisze:co chcecie
to wersja w stylu póżne rokokoko, czy jakoś tak..![]()
rok produkcji by sie zgadzał1900 to secesja błal epok
Polecam Defa 90-tke do miasta dla kobiety. Moja żonka jeździ na co dzień i jak się dowiedziała, że cichaczem wystawiłem Landa do sprzedaży to nie chciała ze mną gadaćrafanti pisze:w zasadzie to szukamy samochodu bo nasz nissan się kończy. Muszę porozmawiać z żoną - w zasadzie ona by chętnie defem jeździła, choć co prawda raczej 90 - taki mały samochodzik do miasta.... Ale kto wie - te złocenia... Jedyne co mnie powstrzymuje to cena.
A cóż to za cudo?Mały Staś pisze:Nie dość że ładny to jeszcze ma motor diesla z renówki 2100cm
Tak zażartowałem bo mylnie podał pojemność silnika i skojarzyłem tą pojenmność z motorem renówki, bo wiem że takie diesle mająpezet pisze:A cóż to za cudo?Mały Staś pisze:Nie dość że ładny to jeszcze ma motor diesla z renówki 2100cm
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość